Hvordan plejer du suede sko til at se perfekt til trods for tidens forløb?

Imprægnering af suede sko - lad os være forsigtige

For ruskindsko skal vi begynde at tage sig af med det samme lige ud af kassen. Imprægnering udføres bedst inden den første antagelse om at beskytte det delikate materiale. Lad os bruge en særlig forberedelse til dette formål - spørg sælgeren om at vælge det rigtige produkt. Imprægneringslaget er at beskytte ruskind mod vand og snavs. Husk dog, at vores elegante pumper eller bløde mokasiner ikke er designet til at løbe rundt på vandpytter!

Den rigtige rengøring er fundamentet for suedepleje

Vi rengør sko fra ruskind efter hver antagelse. En særlig børste udstyret med gummi fremspring anvendes til dette formål. Deres rolle er at fjerne snavs, de har også til opgave at løfte italiensk, som består af ruskind. Takket være dette er skosens overflade godt rengjort og opdateret, og den hævede lur ser godt ud. Der er forskellige teknikker til at fjerne pletter fra ruskind. Vi kan forsøge at fjerne små pletter med et elastikbånd, som er en speciel terning beregnet til rengøring af ruskind. En god løsning kan også være køb af en professionel pletfjerner, som vi anvender på den farvede overflade med en speciel børste. Vi skal huske på, at vi på internettet finder mange hjemmetoder til effektiv rengøring af ruskindsko, idet de begynder at blødgøre dem i vand med sæbeblade, ved at gnide mælk og gnide dem med brødskal. Hvis vi imidlertid ønsker, at skoene skal forblive æstetiske i lang tid, lad os bruge suede kosmetik og ikke springe obligatorisk rengøring efter hver antagelse.

Et par regler for håndtering af ruskind

Vådt ruskindsko tørrer altid væk fra varmen og solen - de kan ødelægge materialet og irreversibelt misfarve det. Lad os sætte sko i aviser, lade dem stå på dørmaden og lade papiret absorbere vandet. Hele processen kan accelereres, ofte bytte aviser. Suede sko, snavset med mudder, lad det tørre. Enhver for tidlig handling kan medføre, at snavset gnider ind i overfladen af ​​ruskindet og skaber ujævn pletter. Snavs vil helt sikkert være lettere at fjerne med en børste, når overfladen er tør - bare tørre den forsigtigt. Husk at sætte et par regler i et ubrugt par, takket være, at skoene vil holde en god form. Moderigtige ruskindsko, ideel til arbejde og hverdag, finder vi i butikken ButyModne.pl.

Sko fremstillet af ruskind er behageligt og ser godt ud, så det er værd at have i skabet mindst ét ​​fashionabelt par - pumper, sandaler, sko eller mokasiner. Den rette pleje er nøglen, og huske nogle få enkle regler gør vores sko bære godt i lang tid og præsentere dem godt.