Hvordan ser man feminin ud i karbonat?

En kort historie om carbonater

Idéen om sko, der holder foden hårdt, stammer fra dr. Klaus Märtens skade. Projektet, der blev udviklet i 1945, blev hurtigt populært blandt arbejdere og uniformerede tjenester. Hvordan glasset, også kendt som martens, er blevet et uerstatteligt element i street fashion? De massive støvler appellerede til repræsentanter for subkulturer i 90'erne - skind, punks og metaller. De kunne blive sat på en koncert uden risiko for at nogen brød en fod under en pogo. En fast sål med skruer var nyttig under kampene, og den høje øvre var perfekt beskyttet mod regn og kulde. Det tog næsten 20 år at de kulsyreholdige bjælker ophørte med at blive associeret kun med den oprørske ungdom og fundet et hyggeligt sted i kvinders garderobeskabe.

Glany - moderigtigt og behageligt

Fan elskere er kompatible - det er fantastisk, meget holdbare og komfortable sko. Troen er, at de passer bedst med billedet af den oprørske dreng i en t-shirt, bukser og en læderjakke. Fashion gav dog det grønne lys til kulbrintet, og vi kan bære dem i meget feminine stilarter. For ikke at begå en fejl, lad os tage nogle regler til hjerte og huske dem, når vi opretter vores sæt.

Hvordan ser man feminin ud i karbonat?

Martens kan bæres med bukser, nederdele og kjoler. Lad os vælge jeans, en hvid skjorte og et Ramones-frakke eller monterede bukser i en krone, uldhalshale og blød cardigan, som helt sikkert vil se godt ud. Hvis vi kan lide mere stilfulde stilarter, og vi kan lide at spille med mode, er martens også egnet til shorts - lad os kombinere dem med lange, tykkere knæhøjder. Lovers 'nederdele kan bære karbonater med modeller af snørebånd, jeans eller læder. Et værdifuldt råd: Skørtet skal monteres, det kan være lige eller i form af bogstavet a. Vi vil skabe unikke stilarter, hvis vi lægger en blød strikket kjole ind i vores slæder, helst en oversize snit. Alle gothic-stil kjoler vil også se godt ud - med blonder og tekstildekorationer. Husk dog, at vi på denne måde kan afhentes som medlemmer af en bestemt subkultur. Traditionel ler er sort, men vi behøver ikke begrænse os til denne farve! På ButyModne.pl finder du martens i forskellige designs og farver. Jo mere feminin skyggen af ​​sko, desto større er chancen for, at hele vores stylisering vil se lys og feminin ud.

Hvilke forbindelser der skal undgås - en liste over forbudte tilføjelser

En kvinde i glas det kan se på mode, sexet og godt. Der er meget mode inspiration på internettet, så det er let at falde i en fælde og gnide sig om kitsch. Hvad matcher ikke carbonaterne? Undgå fiskenet og tornede strømpebukser, medmindre vi laver kostume til kostume parti, i så fald vil det ikke skade at plaske tøj med kunstigt blod og bruge hvidt pulver. Vi forlader også lange, efterfølgende kjole i skabet, eller bare sætte dem på, når vi går til en koncert eller en rock rally. Hvis vi vælger et kostume til brylluppet, og vi ikke er fancas med høje hæle, lad os sætte på balleriner eller sandaler. Dåser og elegante cocktail kjoler går ikke hånd i hånd. Lad os også huske på, at martens ikke er sportssko eller sommersko, så for en romantisk tur i eden lad os påtage sneakers eller sandaler.

Gears er komfortable og holdbare sko, hvor vi kan se smukke og feminine. Når du opretter en stilisering, skal du huske om nogle få enkle regler, og det er nødvendigt at vælge et unikt par sko i vores yndlingsfarve.