Hvordan vælger jeg sko til bukser?

Jeg kender ikke en kvinde, der ikke ville have mindst et par bukser i sin garderobe, og du har bestemt dem også. I livets intensitet er de meget mere praktiske end kjoler og nederdele. Du må nogensinde have spekuleret på, hvilke sko du skal vælge til en bestemt model for at se bedst ud, og denne artikel hjælper dig med det.  

Sexede rør

Rør er blevet et symbol på tresserne, og selv i dag mister de ikke deres popularitet. De understreger tdine styrker, så du kan føle dig attraktiv og feminin. Et sikkert valg er høje støvler, ankel-sneakers eller ballerina-sko. Hvis du ikke har noget problem med at gå på høje hæle, husk derefter, at stifterne understreger balderne og forlænger benene optisk. 

De mest behagelige jeans

Mod. MængdeEli jeans er forbløffende, så det er let at vælge sko. Najomere egnede er fladhælede eller bredhælede sko. Du kan tro, at alt passer dem. Selvom en interessant løsning er sneakers med farverige såler, der giver din stilisering lidt slap. 

Elegant med en krølle

Suitbukser er stadig hovedsageligt forbundet med mænd, selvom dette ændrer sig mere og mere. For mænd bør elegante hjemmesko vælges. Hvis en kvinde tager dem på, så oftest med fladhælede sko. Du kan lige så godt vælge loafers eller feminine hjemmesko. I denne udgivelse ser du bestemt elegant på arbejde eller når du går i teateret. 

Ekstravagante klokker

Selvom klokker er mest forbundet med hippier, har de været tilbage i foråret strømkabler. Når du vil skille dig ud fra mængden, vil de bestemt interessere dig. Fortrinsvis farvelkiler, brede stolper eller platforme bruges til dem. Hvis du foretrækker flade kvinders sko, skal du være opmærksom på kondisko. 

Behagelige leggings

Tætsiddende benvarmere er stadig moderigtigt takket være deres universalitet. Det er bedst, hvis du beslutter dig for ankelstøvler eller rund tåsko. Efter min mening ser de bedst ud med ballerinaer, som du sandsynligvis allerede har. Hvis du vil optisk slanke dine ben, hjælper støvler af enhver længde dig. Leggings er perfekte støvler til støvler. 

 

Det er værd at huske, at alle disse regler kun er retningslinjer. Den vigtigste ting er, at du har det godt, hvad du bærer.