Hvordan vælger pins til at danse i dem en hel prom og mange bryllupper?

Hælens højde og dens placering

Ortopædister advarer patienten mod hyppig brug af høje hæle. Men under hensyntagen til det faktum, at vi kun spiller en gang i vores eget prom, foreslår vi at finde et kompromis mellem sundhed og opfyldelse af sko drømme. Når du vælger sko, se hvor hælen blev placeret. Den skal placeres midt i hælen - dette sikrer stabiliteten, når den går. Lad os også være opmærksomme på længden af vores fod og justere proportional højden på sko - den højere hæl, jo sværere er vægten af kroppen spredt på fingrene, og dermed vanskeligere at opretholde balancen. Lad os antage en simpel regel: en lav sats - lav hæl, en større sats - en højere. Så hvilken hælhøjde vil være den bedste? Ifølge læger er 4 centimeter sikre, fordi en sådan hæl garanterer stabilitet mens man går - kroppens vægt er brudt ned ordentligt, og gode sener opretholdes. Hvis vi dog drømmer om ægte, høje sko, kan hæle være fra 6 til 9 centimeter. Lad os ikke modelere os på modeller, der som led i underskrevne kontrakter skal vise sig i ubemandede høje sko! Lad os også huske på, at filigree-piger vil se bedre ud i lavere sko, farve-matchede til strømpebukser.

Stabilisering takket være platformen

Når vi leder efter de perfekte hæle, lad os se på tilbudet om sko på platformen. Det er en stilfuld højde, der hjælper dig med at afbalancere og øge din bevægelsesbevægelse. Pumper med platform er også et glimrende valg for dem af os, der har en lidt bredere kalv. Lad os lægge lige stifter med en afrundet tå, uden striber og store dekorationer, der ser godt ud med en lille sort. Skoernes størrelse er også vigtig - de kan ikke være for store, de skal ligge godt på foden. Mål grundigt længden af favoritparets indsats, før du bestiller. Vi kan vælge moderigtige sko til et prom uden at forlade hjemmet på ButyModne.pl, uden at tabe nogen tid, som kan bruges til at studere til de afsluttende eksamener.

At lære at gå i høje hæle

Smukke nye høje hæle er pakket i en kasse og venter på en stor dag? Hvis dette er vores første par, vil det være nyttigt at lære et par lektioner. Treading på høje og tynde hæle er en stor udfordring, så lad os gøre os klar til den store aften. Videoerne på internettet og tilstedeværelsen af ​​en tæt kvinde - mor, bedstemor eller en ven, der kan mestre kunsten at smuk gå i hæl og som er villige til at give os nogle lektioner, kan hjælpe. I starten kan vi have svært ved at opretholde balancen og rette knæene, men læring gør det perfekt - takket være den regelmæssige hjemme træning, vil vi helt sikkert hurtigt komme i gang!

Studniówka er en speciel aften for studerende. Drengene sætter på de første dragter og lærer at binde bånd, og pigerne venter på at mestre kunsten at gå i hæle. Evnen til at vælge et elegant tøj er en værdifuld kunst, så det er en god idé at gøre sig klar til lektionen og passere balsamprøven perfekt.