Ikoniske sko modeller af de mest populære sportsmærker

Ikoniske Adidas sko

Det faktum, at sportssko ofte kaldes "sneakers", taler for sig selv. Dette brand er et af de ældste og bedste i verden. I næsten hundrede år har det specialiseret sig i produktion af udstyr, tøj og sportssko.

mest ikoniske Adidas sko det er primært klassiske hvide sneakers. I 90'erne havde næsten alle et par sådanne "sneakers" derhjemme. I dag er mode fra 30 år siden vendt tilbage med stor glæde, det er derfor, i butikkerne kan du finde forfriskede versioner af det lokale design, som f.eks. Adidas Yung-96 M EE3682 hvid. Damer på sin side er glade for at vælge deres farverige versioner i lyse og / eller pastelfarver, f.eks Adidas Forest Grove W EE5847 sko.

Variationer af den ikoniske Court-model har også været meget populære i årevis. I dag kan du finde mange interessante varianter af dette enkle snit med de karakteristiske tre striber på siden. Damer er glade for at have f.eks. Adidas Grand Court W EE9689 sko hvid med meget moderigtige holografiske indsatser. Herrer antager ofte f.eks. Adidas Vl Court 2.0 M DA9873 blå sko, fantastisk til jeans. Dette er en tidløs ungdomsmodel, så enhver, der ønsker at fange et par år, bør bestemt vælge sådanne sko.

Ikoniske Nike sko

Nike er lige så velkendt i Amerika som Adidas i Europa. I dag er det naturligvis almindeligt overalt i verden, og dets produkter kan ses på de bedste atleter inden for forskellige discipliner. I barndommen drømte mange af os om at vise os selv i haven i nye "raids". Nu kan du vælge mellem mange forskellige modeller, men nogle af dem genkender straks den såkaldte klassikere.

Ikoniske Nike sko gennem årene har de kun lidt ændret deres form. En af de mest genkendelige er typen af ​​Cortez. Den karakteristiske kombination af hvid, rød, blå og det store logo for mærket har erobret hele verden og går stadig ikke ud af mode. Den mest typiske er en model som Nike Classic Cortez Læder M 749571-154 hvid, men i dag kan du møde dens forskellige sorter. Damer kan vælge en lidt anden kombination af farver, f.eks. Nike Classic Cortez Læder W 807471-112 sko hvid.

Air Force-modellen med højere overdel er også meget karakteristisk, efterlignet af andre mærker i årevis. Den mest typiske variant for mænd er blandt andre Nike Air Force 1 High '07 AN20 M CK4369-001 sko sort, men ofte også versioner i hvid eller moderne sennepsskygge. Damer kan også få sådan fodtøj, f.eks. Nike Air Force 1 Mid Gs W 314195-004 sort. Dette er en ekstremt behagelig, universel model, perfekt til koldere dage. Det garanterer en optimal temperatur indeni, beskytter effektivt mod vand, og det absorberer jorden pres perfekt.

Ikoniske New Balance sko

Det ældste af de berømte mærker af sportsfodtøj er det amerikanske firma New Balance. Det har skabt sko siden 1906, der imponerer med deres komfort og interessante design. Interessante farvekombinationer er især karakteristiske for dette firma. I årenes løb har mærket selv fremmet tendenser, der er så populære, at de kan ses på fødderne af tusinder af forbipasserende.

Ikoniske New Balance sko de er normalt baseret på unikke farvekombinationer. Stilen til klassiske sneakers ændrer sig lidt - det er kun lidt forbedret. I de senere år er de mest populære blandt damer modeller i pastelfarver, dvs. New Balance sko W W55TLC pink og New Balance sko i GC574D5 grøn. På trods af at de er sportsfodtøj, har de en enorm charme. Nonchalant sammenlægning af dem med feminine eller endda elegante kjoler er blevet en generelt accepteret tendens.

Gentlemen er især opsat på at vælge klassikere. Model 997 har været næsten uændret i 30 år! Tilbagevenden af ​​trends fra 90'erne opfordrer dig til at bære sådanne genstande som f.eks. New Balance M CM997HEQ sko. Kombinationen af ​​hvid, rød og blå er en udødelig klassiker. Hvis du kan lide det i lidt mere dæmpede nuancer, fungerer de godt f.eks. New Balance M CM997HBK sko sort. De er meget alsidige, så du kan bære dem både til daglig brug og til en skjorte med en jakke.

Adidas, Nike og New Balance er fodtøj, der er almindeligt overalt i verden. Det har vundet en sådan popularitet af en grund! Den uerstattelige komfort og det æstetiske design er den perfekte kombination. De ikoniske modeller af skoene fra de mest populære sportsmærker til fantastiske priser kan findes på butymodne.pl! Tjek tilbudet om at vælge det perfekte fodtøj til dig hver dag!