Inblu - lidt solrig Italien på polske gader

Inblu er et italiensk firma, der startede sin historie med fodtøj i 1970'erne fra produktionen af hæle og såler. Takket være erfaring i produktionen af disse elementer, Inblu sko de skiller sig ud på markedet med usædvanligt godt profilerede såler. Brandet forsøger at imødekomme kundernes krav ved at tilbyde moderne design og moderne mode på sine sko. Inblu er et ideelt mærke til folk der sætter pris på komfort og stil til en overkommelig pris.

Inblu sandaler - Italiensk design til en overkommelig pris

Virksomheden Inblu er bedst kendt for produktionen af sine højkvalitets sommer sko: flip-flops, flip-flops og sandaler. Enkelhed og bekvemmelighed i daglig brug - disse prioriteter styrede italienske designere, når de lavede Inblu sko.

Damesko Inblu - lys og komfort

Selskabets tilbud kan findes flip-flops Inblu lavet af plastik af høj kvalitet, der giver dig mulighed for at producere lette og komfortable fodtøj. Enkelheden af mønstre gør det let at justere sko til mange stilarter. sandaler Inblu De er perfekte til sommerture eller afslappede familiebegivenheder i naturens bryst. På den anden side er flip-flops det perfekte valg til stranden eller swimmingpoolen, hvor bekvemmelighed og komfort tæller. Fodtøj kvinder Inblu er perfekt til kvinder, der vælger komfortable og overkommelige sko.

Mænds sko Inblu - komfort og perfekt profil

Det italienske selskab husker også behovene hos mænd, der vil finde de perfekte sommer muligheder, der tilbydes. hjemmesko Inblu er behageligt fodtøj, perfekt formet og tilpasset mændj fødder. Du kan også komme ud af tilbuddet Inblu tøflersom giver dig mulighed for at nyde komfort også i komforten af dine fire hjørner. Perfekt til mænd, der ønsker at være behagelige i enhver situation.

Inblu sko - krævende fodtøj

Mange mennesker udstiller sko ud over deres komfort. I mellemtiden kan konsekvensen af at være ubehagelig og usund for foders sko være ligefrem halluks. Skaberne af Inblu sko glemmer ikke deres kunders sundhed. Det italienske selskabs fodtøj anbefales til personer, der kan blive udsat for tværgående eller langsgående fladfod. Takket være den specielt profilerede indersål tilpasser skoene sig til fodens naturlige fysiologiske form.

Et par interessante fakta om virksomheden og Inblu sko

Inblu-mærket er en pioner i anvendelsen af den moderne produktionsmetode CHIPS - også kendt som sprøjtestøbning. Denne metode gør det muligt at forbinde overdelene, foringer og såler uden brug af lim eller andre klæbende produkter. Til fremstilling af sine sko bruger Inblu polyurethan, som giver høj fleksibilitet af fodtøj. En innovativ produktionside og ny samlingsteknik tillod det italienske selskab at bryde ud på det globale marked.

Inblu er et firma, der aktivt holder øje med miljøet og energibesparelsen. Anvendelsen af innovative teknologier baseret på vedvarende energikilder og engagement i det naturlige miljø er præget af ansvarlige handlinger fra Inblu.

Hvis du satse på sundt og behageligt fodtøj, skal du sørge for at tjekke Inblu mærke tilbudet!