Inblu - lidt solrigt Italien på polske gader

Inblu er en italiensk virksomhed, der startede sin historie med fodtøj i 1970'erne med produktion af hæle og såler. Takket være erfaringerne med fremstilling af disse elementer, Inblu sko skiller sig ud på markedet med usædvanligt velprofilerede såler. Mærket forsøger at imødekomme sine kunders forventninger og tilbyder moderigtigt design og moderne sko. Inblu er det perfekte mærke til folk, der værdsætter komfort og stil til en overkommelig pris.

Inblu sandaler - italiensk design til en overkommelig pris

Inblu-virksomheden er bedst kendt for produktionen af ​​sine sommersko af høj kvalitet: flip-flops, flip-flops og sandaler. Enkelhed og bekvemmelighed i daglig brug - disse prioriteter guidede italienske designere, når de lavede Inblu -sko.

Inblu damesko - lethed og komfort

Vi kan finde i virksomhedens tilbud klipklapper Inblu lavet af højkvalitets plast, som giver mulighed for fremstilling af let og behageligt fodtøj. Designenes enkelhed giver dig mulighed for nemt at matche skoene til mange stilarter. Sandaler Inblu De er perfekte til sommervandringer eller afslappede familiebegivenheder i naturens favn. På den anden side er flip-flops det perfekte valg til stranden eller swimmingpoolen, hvor bekvemmelighed og komfort tæller. Fodtøj kvinders Inblu er perfekt til kvinder, der vælger komfortable og billige sko.

Inblu herresko - komfort og en perfekt profil

Det italienske firma husker også behovene hos mænd, der finder muligheder til sommeren, der er perfekte til dem. Klipklapper Inblu er behageligt fodtøj, velformet og tilpasset til han-j fødder. Du kan også slippe for tilbuddet Inblu tøflerdet giver dig mulighed for at nyde komfort også i privatlivet i dine fire hjørner. De er perfekte til mænd, der fokuserer på komfort i enhver situation.

Inblu sko - fodtøj til krævende kunder

Mange foretrækker udseendet af sko frem for komfort. Imens kan konsekvensen af ​​at have ubehagelige og usunde sko til fødder for eksempel være hallux. Skaberne af Inblu sko glemmer ikke deres kunders helbred. Det italienske selskabs fodtøj anbefales til folk, der kan blive udsat for tværgående eller langsgående flade fødder. Takket være en specielt profileret indersål tilpasser skoene sig til fodens naturlige, fysiologiske form.

Et par interessante fakta om virksomheden og Inblu sko

Inblu -mærket er en pioner i brugen af ​​den moderne CHIPS -produktionsmetode - ellers kendt som sprøjtestøbning. Denne metode tillader tilslutning af overdel, foring og sål uden brug af lim eller andre klæbende produkter. Inblu bruger polyurethan til fremstilling af sine sko, hvilket sikrer en høj fleksibilitet i skoene. Den innovative produktionsidé og den nye samlingsteknologi gjorde det muligt for den italienske virksomhed at bryde ud på verdensmarkedet.

Inblu er en virksomhed, der aktivt bekymrer sig om det naturlige miljø og sparer energi. Anvendelsen af ​​innovative teknologier baseret på vedvarende energikilder og engagement i det naturlige miljø præger Inblus ansvarlige handlinger.

Hvis du satser på sundt og behageligt fodtøj, skal du tjekke Inblu -mærketilbudet!