Julesko - hvad er det bedste valg?

Komfortabel. Dette vil blive bekræftet af enhver kvinde, der måtte bruge i for høje hæle i mere end to timer og stå op. Hvert par sko kan vise sig at være fantastisk, hvis vi sætter dem sammen med hele stiliseringen, kjole eller elegante bukser. Dette valg er vores, men det er værd at huske, hvordan du vælger en sådan outfit, før du køber individuelle varer. Planlægning vil hjælpe dig med at undgå skuffelser - fordi for hvem de er, right? Derfor ...

Først og fremmest - stylisering

I begyndelsen er det værd at tænke på stylisering, eller kjole og tilbehør først. Det er også en vanskelig opgave, især da vi forbinder denne vinterfamilievarme med tre farver - rød, hvid og sort. I mellemtiden kan kjoler have forskellige nuancer. Ba - de behøver ikke at være kjoler. Det er værd at vælge i år, for eksempel pålidelige, materielle og fashionable checkede bukser, der passer til en festlig skjorte. I denne stilisering vil clunky sorte sko være ideel, for eksempel vintertrappere med varm pels (trods alt regner vi med sne i år, ikke?). Men hvis vi står bag nederdele og kjoler, er det værd at overveje de nederste hæle til din komfort. En god løsning er også de charmerende støvler, som er et hit denne sæson, især læderet, til det samme knæ.

Andet - sko til ferien

Det vil være meget nemmere for os at endelig matche dem til kjole og andet tilbehør. Lad os derfor huske denne ordre først. Når vi beslutter på outfit, vil spørgsmålet om sko forblive, eller rettere deres valg. Hvad er det bedste at købe til ferien? Frem for alt elegant, hvis vi klæder en kjole. Som vi nævnte kan det være pumper, men også støvler - lavet af økologisk læder eller ruskind, der passer ind i et læderkjørt, lige så godt i efteråret / vintersæsonen 2018. Når det kommer til sko, er det værd at vælge en model med ornamenter i form af pletter eller pinde - de vil opdatere dit billede og give et rovdyr. Hvis du vil til en mere "slap ferie" eller gå til bjergene - styling med sådanne sko vil være helt rigtigt.

Tredje - bekvemmelighed

Sidst men vigtigst. Husk at din komfort er det vigtigste. Helligdage varer sommetider fra et par til et dusin timer, og i mange familier kombineres med et besøg i kirken ved midnat i anledning af Midnight Mass. Derfor vil behageligt og behageligt fodtøj, såvel som varmt, hjælpe dig med at føle dig godt i hele ferien, uanset vejret. Og det handler jule om!