Kan du lide at løbe Se en række løbesko

Løbesko - hvordan vælger man den rigtige?

Hvis du er nybegynder og endnu ikke har købt løbesko, vil guiden nedenfor helt sikkert være meget nyttig for dig. Vi opfordrer dig også til at læse folk, der allerede har erfaring med at løbe, men ikke har lagt meget vægt på fodtøj. Vi sikrer, at det er meget mere behageligt og sikrere at have en model af god kvalitet. Hvorfor? Velvalgte sko sikrer maksimal træningskomfort, reducerer risikoen for kvæstelser og fremmer smertereduktion, hvilket kan være resultatet af for eksempel en forkert løbestil eller sundhedsmæssige problemer (f.eks. Hallux).

Når du vælger løbesko, skal du være opmærksom på:

  • Den type overflade, du vil køre på - så længe det er en løbebånd i gymnastiksalen, skal fitnesssko, som du træner hver dag, være tilstrækkelig. Men hvis du løber udendørs, skal du tage hensyn til den dominerende grund. Til kørsel på asfalt, brosten eller beton vil sko med mere stødabsorbering og fodstabilisering være de bedste. Når du leder efter løbesko på ikke-brolagt skov-, bjerg- og mudrede stier, er det bedre at vælge stærkt profilerede løbesko med passende dæmpning.
  • Vægt - denne parameter er meget vigtig, især med hensyn til afskrivning. Mennesker, der vejer mere, skal se efter sko med meget god dæmpning, så de let kan understøtte kropsvægt og lindre led og rygsøjle.
  • Refleksionstype, når du løber - når du leder efter sko, der forbedrer løbet fra midtfoden, er det bedst at vælge en model med en mindre forskydning, dvs. med en lille højdeforskel mellem hæl og tæer. Til gengæld, når du løber fra hælen, skal du tage løbesko med mere dæmpning bagpå og et højere offset.
  • Størrelse - bestil din sko størrelse. Det er en myte, at disse formodes at være lidt større - hælen skal altid være på plads, så foden ikke bevæger sig, mens den kører. Ellers mister du stabiliteten, og du kan blive såret.
  • Sæson - i modsætning til hvad der ser ud, er det værd at vælge en model, der passer til sæsonen. Ved højere temperaturer kan tykt fodtøj være ubehageligt og ubehageligt, så det er bedre at vælge åndbar (f.eks. Med et net). Når du leder efter sko til efteråret eller vinteren, er tykke varianter bedre, derudover beskyttet mod virkningen af ​​vejrforholdene.

Komfortable løbesko - populære modeller

  • Kvinders løbesko - blandt forslagene er modeller fra forskellige velrenommerede mærker - inklusive Asics, Under Armour, Nike, Adidas, New Balance, Puma, Salomon, Reebok og mange andre. Du kan vælge med hensyn til de parametre, vi har nævnt ovenfor, men også farver. For eksempel er de meget populære sko Under Armour W Speedform Europa W 1285482-401 blå. Asics FuzeX Rush Adapt W T885N-1401 blå eller Asics Gel-Pulse 11 W 1012A467-701 brune løbesko. Vi opfordrer dig til at svare på modellen ikke kun med hensyn til komfort (hvilket naturligvis er den vigtigste ting!), Men også du kunne lide den. Takket være dette vil du være mere glad for at sætte dem tilbage på fødderne og starte langrendsporet!
  • Herres løbesko - udvalget af fodtøj til mænd er også ekstremt bredt. Blandt forslagene var unikke modeller fra virksomheder som Nike, New Balance, Adidas, Puma, Under Armour, Asics, Samolon og Reebok. De adskiller sig hvad angår dæmpning, teknologi tilpasset løbestilen eller udseendet. Blandt de tilgængelige varianter er blandt andet meget populære design Puma Hybrid Speed ​​Orbiter M 192571-02 sko. Asics Gel-Pulse 11 Ls M 1011A645-001 løbesko sort eller også Nike Acalme M AQ2224-402 sko. Det er derfor værd at følge de tilgængelige modeller for at finde en variant, der garanterer tilstrækkelig komfort under løb, og som får dig til at føle dig godt til at træne eller konkurrere i konkurrencer.

Vi håber, at du nu let kan finde passende løbesko. Følg vores tip og se listen over forslag på butymodne.pl. Opnå succeser og forbedre dit helbred ved at løbe i unikke løbesko!