Herre sportssko Krisbut 4113 sort grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

I dag er sport og alle dens former meget moderigtigt. Butikkerne er fyldt med al slags sportsudstyr, tøj og passende sko. Dette er berettiget, for for at starte dit eventyr med sport, skal du forberede dig.


Hvis vi vil have, at de sko, som vi skal dyrke en given sport i, er passende, anbefaler jeg at købe Krisbut-sko. Det er sportsfodtøj designet til mænd i sort med gråt indlæg. De bindes med snørebånd, som gør, at skoen kan strammes fast. De har også en speciel, skridsikker overflade, som udover at beskytte mod et eventuelt fald, perfekt absorberer hvert trin og ikke belaster leddene, hvilket er meget vigtigt, for eksempel ved løb.


Herresko er udelukkende lavet af naturligt læder, som lader huden ånde. Det er ekstremt vigtigt i sport, fordi hele kroppen sveder, og vi ønsker ikke, at vores fødder brænder af. Fremragende behagelig, med en interessant overdel. Sportssko er velegnede til enhver lejlighed.

  • Indersålsmateriale: Naturligt læder
  • Ydre materiale: Naturligt læder
  • Dominant mønster: uden mønster
  • Farve: Grå sort

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
Hurtig levering, afsendt med det samme. Det hele er specifikt og okay. Alt som beskrevet på auktionen. Professionel, pålidelig, ærlig og pålidelig sælger! Førsteklasses produkt, superkomfortable sko i topkvalitet! Fantastisk og vellykket shopping. Jeg anbefaler!