Lædersko - hvordan tager man sig af dem?

Lædersko er et must i næsten hver efterårssæson. Takket være dem kan du vælge fantastiske styliseringer og samtidig garantere, at skoene kan modstå de hårdeste vejrudsving. Du kan dog ikke lade læderfodtøjet være alene. Hvad betyder det nøjagtigt? At det er værd at passe dem på flere forskellige måder. Takket være dette udvider vi fornøjelsen ved at gå i dem gennem hele efteråret.

Imprægnering og korrekt brug af lædersko

Efter at have købt sko fra en stationær butik eller online, skal du ikke tage dem på med det samme. Lad os først og fremmest tage os af deres imprægnering. Dette er en let behandling med stoffer dedikeret til huden. De er designet til at beskytte vores nye sko mod både fugt og snavs. Imprægnering er let at fremstille - bare følg instruktionerne på emballagen til et specielt præparat. Og det er værd at gøre det. Lædersko er ikke billige, men de er sarte. Oftest har de et sofistikeret snit og er meget alsidige. At passe på dem er nøglen til lykke og længe bære dem.

 

Korrekt brug er kun en ændring af fodtøj. Når vi behandler læderfodtøj som hverdag, fører vi til deres hurtige ødelæggelse. Lad os også prøve at passe dem ordentligt, det vil sige, bøj ​​ikke fronten eller snuble. Alle sådanne aktiviteter har en destruktiv virkning på lædermaterialet og kan også føre til hurtig ødelæggelse af sko.

Hvad med sko efter sæsonen?

Efter sæsonen kan vi ikke glemme lædersko. Når vi holder op med at bruge et par, er det bedst at forberede det, inden vi sætter det i skabet og glemmer det. Lad os lægge i det kugler med papir, der får sko til ikke at kollapse, og ikke ændre det oprindelige udseende. Hvis vi ikke har tid til sådanne kugler, er det værd at bestille specielle skoudkastere, der fås i forskellige skobutikker - også online. Takket være dette vil vi være sikre på, at fodtøj er i perfekt stand til den næste sæson uden ubehagelige uheld.

 

Vores sidste tip er at polere blanke sko og polere mat hud. Hvis du gør det, forlænges levetiden på dit yndlingsfodtøj betydeligt, hvilket er, hvad vi ønsker.