Let gåsko på arbejdet

Hvad skal man overveje, når man vælger arbejdssko?

Når du leder efter arbejdssko, skal du huske, at du vil tilbringe et par timer i dem - siddende, gående, stående - afhængigt af positionen. Så sko skal være lette i første omgang. Vælg modeller, der ikke har en tyk, tung sål. Hvis din virksomhed ikke har en påklædningskode, og du ikke har kontakt med kunder, kan du vælge ekstremt behagelige sportssko, her vil du være sikker på, at det vil være behageligt for dig. Åndbarhed er et andet vigtigt emne. Forsøg at gøre skoene åndbare - lavet af læder eller naturlige tekstiler, forskellige typer ventilatorer, f.eks. Huller eller net, er også ønskelige. Takket være dette sveder dine ben ikke. Hvis du har brug for elegante sko, og hæle er ønskelige, skal du tage stabilitet. Vælg ikke en meget høj, tynd hæl, men vælg en stolpe eller hæl op til 7 cm. Du kan altid have sko til forklædning, f.eks. Ballerinaer, moccasins eller espadrilles.

Letvægtssko til kvinder

I begyndelsen er det vigtigt at afgøre, om skoene skal have en elegant eller afslappet karakter. Hvis du kan bære noget fodtøj, og du ikke har en virksomheds påklædningskode, kan du have mere frihed. Nedenfor præsenterer vi hele udvalget af lette arbejdssko sammen med eksempler, måske nogle vil være perfekte til dig!

  • Ballerinaer - denne type fodtøj er absolut en af ​​de letteste løsninger. Ballerinaer ser også elegante ud, er komfortable og kan bæres med kjoler, nederdele, cigariller og andre bukser. Du kan f.eks. Vælge klassisk sort (f.eks. Mandeltåhætter sort CD52P ) eller mere elegant (f.eks. Lyserøde ballerinaer med pelsperler ).
  • Pumper - når du skal have høje hæle eller en høj hæl, er det værd at kigge efter en stabil mulighed. Vælg et indlæg, kile eller lav hæl, så ser du, at skoene stadig vil være behagelige. Vi anbefaler for eksempel Seastar-ternede pumper .
  • Espadrilles - selvom de hovedsagelig er forbundet med stranden og sommerfodtøj, kan de være gode på arbejde. De er lette, behagelige og åndbare, og det er derfor, de er en ideel løsning at have på arbejde. De kan også være elegante, eksemplificeret med espices med VICES brun brokade .
  • Moccasins - i øjeblikket er de sandsynligvis de mest populære kvinders arbejdssko. Lavt, behageligt og moderigtigt. De ser godt ud med kjoler, men også jeans eller elegante bukser. Fås i klassiske versioner (f.eks. Sergio Leone kvindes ruskindskiver ) eller mere elegante (f.eks. Sølvskuffer med grå VICES-frynser ).
  • Sneakers - dette er en løsning for kvinder, der ikke har en påklædningskode, eller som kan lide at bryde den formelle stil med sportstilbehør. Uden tvivl er sneakersene behagelige, moderigtige og blandes med forskellige tøj - især når du vælger klassiske, hvide ankler, fx Converse Chuck Taylor All Star Hi-sko .

Letvægtssko til mænd

Mænd skal også specificere, hvilken type fodtøj de forventer. Hvis du arbejder i en virksomhed, hvor kunderne ikke får betjenet, og kleskoden ikke er stiv, kan du have mere frihed. Derfor præsenterer vi forskellige typer af lette vandresko på arbejdet for mænd - måske blandt de tilgængelige muligheder en model vil appellere til dig.

  • Moccasins - bestemt denne type sko er nummer én blandt mænd, der værdsætter komfort og stil. I flere år har mokasiner været varme, og det er næppe overraskende - de følger med alt. Vi anbefaler f.eks. Bourgogne loafers Nikopol 1688 .
  • Sko - sådanne sko behøver ikke at være tunge og ubehagelige. I vores tilbud finder du også lette, moderigtige varianter, der er perfekte som arbejdsfodtøj, fx sorte afslappet sko Casual 1631 sorte eller ventilerede Riko-sko herresko 848 perforerede .
  • Sport - i virksomheder uden klædekode kan mænd også vælge sneakers. Hvis de ikke er iøjnefaldende, kan de for eksempel være en-farvet, sort Nike Court Vision Low M CD5463-002-sko , men hvis du leder efter fashionable, farverige muligheder - finder du dem også i tilbudet ButyModne.pl.
  • Sneakers - de er lette, behagelige og går først og fremmest med alt - jeans, elegante bukser og endda dragter. Et eksempel ville være de klassiske Converse Chuck Taylor All Star Pro M-sko .

Så som du kan se, er der mange muligheder. På webstedet ButyModne.pl finder du let perfekte, lette vandresko på arbejdet, der imødekommer dine forventninger. Husk at sætte komfort først. Som et resultat vil du fokusere på dine opgaver på arbejdet og ikke på det faktum, at du har tungt, ubehageligt fodtøj.