Lille sort og hvad næste ...?

Hellig påske er allerede ved dit bælte. Familie sammenkomster, generøst sat bord, śmingus dyngus og tidligere "æg" på arbejde. Nogle gange synes en jaloux kollega eller en fætter at være jaloux. Hvad skal man gøre for at se smukke og festlige?

Mange af os trækker ud af skabene pålidelige små sorte eller mere forår, små beige. Og så begynder dansen
med smykker, tørklæder, tørklæder og ulækkert, at det ikke passer, og det er gammelt. Og hvad hvis intet rigtigt matcher og alle mulige kombinationer allerede har bevist sig i kampen, og vi ønsker ikke at kopiere dem? Lad os så ringe med dine sko! Ved hjælp af velvalgte sko kan du helt ændre enhver stilisering! Og det er så nemt!

Lad os starte med en lille sort, marineblå eller beige. Du kan vælge klassiske nøgenstifter eller blive vanvittige
og viser, at tendenser ikke er fremmede for os. (Hvis du vælger disse sko, så husk at foden skal se smuk og frisk. Vi siger beslutsom, ikke revnet hud!)

 

Sådanne sko er desværre ikke befordrende for forårsture, men du kan altid erstatte dem med noget mere behageligt
og moderne. Sneakers uden snørebånd: Denne tendens fremmes af Stella McCartney. Hvad kan du bære dem til? Nødvendigt til kjole men også til elegante bukser i en kancik og blyantskørt. Om sommeren vil de se fantastisk ud med kæresterne!

Hvis det er for ekstremt for dig, kan du altid satse på farven, mens du begrænser formens intensitet.

Eller farve, bekvemmelighed og delikatesse.

 

Men for at fortælle sandheden vil jeg gerne ønske os alle, at vejret i ferien ville forkæle os så meget, at vi kunne sætte på hvide sneakers og sommerkjole, men det synes desværre ikke at ske ... Men glem ikke om trends og væddemål på den mest fashionable i denne sæson - BOOTS !

Ps. Glem ikke, at enhver stilisering kan ødelægge den skrå hæl eller beskidte spidser, så husk at rengøre og tage sig af sko før den store udgang!