Martensy, det mest behagelige fodtøj til efterår og vinter

Med stigningen i interessen for mode i 90'erne i det forrige århundrede fik martens popularitet. På trods af at de blev designet kort efter 2. verdenskrig i Tyskland, gik de faktisk aldrig af mode. Du forbinder dem måske mest med punk og grung, men de er ikke kun sko til teenagere. I denne artikel finder du information om dem og flere stylingforslag.

Komfortabel, ikke kun om vinteren

Det er værd at bemærke, at martens ikke kræver divergens. Hvis du kan lide militærstøvler og er bange for gnidning, er de bestemt en sikrere mulighed. I modsætning til glans, der altid aftørres i begyndelsen, hvilket gør det smertefuldt at bære dem i de første par uger. 

Martensa kan bruges praktisk talt hele året rundt, selvom det ikke fungerer godt i varmt vejr. Denne type fodtøj kan bæres i årevis, og der er ingen spor af brug. Nogle modeller kan være dyre, men det er værd at købe, fordi det er en investering i mange sæsoner.

Punk, rock og andre subkulturer

Martensy fodtøj er ekstremt populært på musikfestivaler. Deres hårde tæer giver en vis beskyttelse, og de er simpelthen praktiske. Du forbinder dem bestemt med læderjakker, jeans og en masse knopper eller sikkerhedsnåler. Dette er typiske stilarter, men der er mange flere muligheder. 

Skoene ser godt ud i kombination med farverige bukser, især mørkegrøn eller bordeaux. De er ikke værre end med en overdimensioneret sweatshirt, løs frakke og en fluffy jakke. Dette er fordelen med disse sko, fordi de er gode til stort set alt.

Ikke kun for drenge

Der er andre muligheder for piger, der har flere pæne stilarter, Martens fås i alle mulige farver, og antallet af designs er ubegrænset. Du finder bestemt en model, der vil overraske dig. Sko ser bedst ud med kjoler og nederdele over knæet. I modsætning hertil kan de vælges til mere æteriske kreationer. En interessant tilføjelse til denne styling er tykkere strømpebukser eller fiskenetstrømper.

 

Martensy er et af de mest behagelige sko, som du kan købe i den koldere periode. De er meget lette at rengøre, og deres holdbarhed vil overraske dig. Det er et godt valg for mennesker, der bor i en fart, der lægger stor vægt på praktisk.