Membranstøvler Bartek 44673 blå grå marine blå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Støvler vandtætte støvler Bartek 44673

Vinteren er en vanskelig tid for forældrene. Bartek støvler er fodtøj af højeste kvalitet til børn udstyret med en membran BRTKtex. BRTKtex membran er en uigennemtrængelig barriere mod regn, mudder og sne. Som et resultat forbliver skoene altid tørre indeni. BRTKtex transporterer overskydende fugt væk fra foden, så den kan trække vejret under træning. Justering af føddernes temperatur giver dig mulighed for at opretholde et passende mikroklima, komfort og hygiejne. Bartek støvler med en 44673 membran er lavet af naturligt læder med tilføjelser af tekstilmateriale. Indersiden af ​​skoen er yderligere blevet isoleret med naturlig uld for at beskytte fødderne mod frost. Fodtøj udstyret med velcro, takket være dit barn vil være i stand til at tage dem på egen hånd. For bedre synlighed af barnet, i sko zindsatser med reflekser blev brugt.

De har et certifikat "Sund fod"


Perfekte støvler til vinter til børn skal være varme og vandtætte (så der ikke er sjov nok i sneen), hvilket ikke begrænser bevægelsen. Vinterstøvler fra Bartek, Sympatex 17671 / 0JB -modellen er en kombination af praktisk, komfort og funktionalitet.

Selvom modellen er dedikeret til piger, fås den i sort med små lyserøde skær og hvide sømme. Sort er en praktisk farve - der er ingen slid eller ridser, som ikke er svære at finde om vinteren. Børnesko er lavet af naturligt læder og en membran, der beskytter mod fugt og gennemblødning, hvilket fungerer godt under ekstreme forhold. Kontureret sål, høj, stiv hæltæller, kontureret indersål alt dette er for at give den lille fod den højeste komfort i enhver form for bevægelse.

Yderligere fordele ved støvlerne er: Velcrolukning, foretrukket af børn, greb om tungen og på bagsiden af ​​overdelen for let at tage af og på, ekstra opvarmning af skos inderside. De er praktiske, nyttige og flotte støvler på samme tid.

  • Karakter: mangel
  • Farve: blå Grå Flåde
  • Låstype: velcro
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Materiale: Naturligt læder
  • køn: Drengene Små piger

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|
Alt er fint! 100% anbefaler