Nike Victori One Slide M CZ5478-401 blå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Nike Victori One Slide M CZ5478-401 flip-flops er det perfekte valg til mænd, der værdsætter komfort og funktionalitet. Efter en intens træning eller sportsspil er der intet, der lindrer ømme fødder som behagelige sko. Victori One Slide M-modellen blev skabt til dem, der tager fysisk aktivitet seriøst og har brug for sko, der vil komplementere deres sportsudstyr.

Designet af flip-flops er inspireret af modernitet og enkelhed. Den stilfulde blå farve og det prægede Swoosh-logo på remmen tilføjer karakter til skoene, hvilket gør dem ikke kun til et praktisk, men også et moderigtigt tilbehør. Klassiske blå nuancer får flip-flopsene til at matche både sportsbadedragter og løstsiddende hverdagstøj.

Komfortabel bæreevne er sikret af et skumdesign i ét stykke, der garanterer blødhed og komfort ved hvert skridt. Flip-flopsene er nemme at rengøre, hvilket er en uvurderlig fordel efter dage tilbragt ved poolen eller stranden. Derudover lægger Nike stor vægt på detaljer, i dette tilfælde ses det i perforeringerne på sålen, som øger ventilationen, lader vandet strømme og fremskynder tørreprocessen.

Den tekniske slidbane på sålen er nøglen til trækkraft på glatte, våde overflader - det sikrer sikkerhed og stabilitet, nødvendigt efter at have forladt vandet. Disse funktioner gør Victory One Slide M CZ5478-401 flip-flops perfekte til swimmingpools, brusere eller som fodtøj efter træning.

Nike er som producent kendt for at stræbe efter perfektion i hvert af sine produkter, og disse svømmeflip-flops til mænd er ingen undtagelse. Svømmekategorien, som de er tildelt understreger deres sporty karakter, men takket være deres universelle design kan de også bruges uden for poolen.

For at opsummere, understreger Nike Victori One Slide M kombinationen af ​​komfort, funktionalitet og stil. Takket være dette, efter hård fysisk anstrengelse, kan enhver mand ånde lettet op ved at glide sine fødder ind i flip-flops'ens bløde, vandtransporterende og hurtigttørrende materiale. Dette er perfekt fodtøj til dem, der lever et aktivt liv og ønsker at nyde deres bevægelsesfrihed fuldt ud, også uden for sportsarenaen.

  • Producent kode: CZ5478-401
  • Model: Victori One Slide M
  • køn: Mands s
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.41
  • Dominant farve: nuancer af blå
  • Type: klipklapper

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
4 * for lidt uoverensstemmelse med beskrivelsen - de er ikke marineblå, men blå
|