Lavet af økologisk læder. På posten

Moderigtige sko fremstillet af økologisk læder på en delikat indlæg er et reelt hit i de seneste år! Økologisk hud er et symbol på kampen for dyre rettigheder, hvilket gør kvinder, der bærer det endnu mere feminin og smuk!

Økologiske lædersko

Økologisk læder, hvorfra disse fantastiske modeller af sko er lavet, kan tage på forskellige teksturer og farver. Det ligner meget naturligt læder, men det er billigere og opnået på en nemmere måde. Stilfuldt suede sko tilføjer charme til enhver stilisering, "høflig" og hæver dens værdi.

Læder støvler

Støvler lavet af økologisk læder på en let stolpe forlænger benene optisk og hæver med få centimeter, men forårsager ikke trættende fødder. Smukke bindinger eller spænder giver dem charme, og en velvalgt længde tillader dem at blive brugt på et hvilket som helst tidspunkt af året.

Pumper suede på posten i forskellige farver er en stilfuld tilføjelse til dragter, mini, elegante kjoler eller blyantkjoler, men også bukser. De forbedrer stærkt karakteren af fri styling, hvilket giver det en lidt elegant berøring.