Velcro støvler Koala Bartek 71150 lyserød grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Komforten og sikkerheden af ​​vores børns fødder er ekstremt vigtig, især i perioden med intensiv vækst og den verden, de opdager. Koala Bartek 71150 Velcro-sko i nuancer af pink og grå er den perfekte løsning til aktive piger, der værdsætter både stil og komfort.

Dette produkt, der tilhører kategorien sko og støvler, er designet til unge brugere, hvis fødder stadig er under udvikling. En stiv hælskranke garanterer tilstrækkelig støtte af ankelleddet, hvilket er afgørende for at sikre korrekt kropsholdning og forebygge udviklingsdefekter. Ved at beskytte deres barns led på denne måde, kan forældre have ro i sindet ved, at de har valgt et produkt, der understøtter deres barns sunde udvikling.

Innovationer er synlige i det inderste lag af skoen, hvor der er en profileret indersål, der skaber et ideelt miljø for foden. Læderindlægssålen bidrager til brugskomforten og hygiejnen takket være dens naturlige antibakterielle egenskaber og evnen til at absorbere fugt, hvilket forhindrer overdreven sveden af ​​fødderne.

Bemærkelsesværdig er også den skridsikre og fleksible sål med tydelige udskæringer, som tilpasser sig fodens bevægelser og samtidig sørger for selvsikker gang på forskellige underlag. Velcrolukningssystemet er en fremragende løsning, der gør det muligt for børn at tage sko på og af på egen hånd, hvilket er et vigtigt element i deres selvstændighed og motoriske udvikling.

Designet af skoene, der blander lyserøde og grå elementer, vil helt sikkert appellere til små fashionistaer, da de er både en funktionel og moderigtig tilføjelse til en børnegarderobe. Det er værd at understrege, at skoene er henvendt til piger og er lavet af naturligt læder af høj kvalitet.

En yderligere fordel for forældre er, at de købte varer leveres hurtigt og uden fragtomkostninger, fordi Bartek Velcro sko er dækket af gratis levering indenfor kun 1-2 hverdage.

Producenten Bartek er kendt for at bekymre sig om kvaliteten og sundheden for børns fødder, og den præsenterede model 71150 opfylder utvivlsomt disse forventninger, og tilbyder et produkt, der kombinerer stil, sikkerhed og komfort.

  • Karakter: Andet
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Profileret indsats Indersål i læder
  • Farve: lyserød Grå
  • Materiale: Naturligt læder
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|