Pastel loafers lordsy 7111 gul

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Blandt forårs- og sommerfodtøjsmulighederne for kvinder, der værdsætter kombinationen af ​​komfort og subtil stil, indtager de pastelfarvede Lordsy 7111 gule mokkasiner i en nuance af udtryksfuld gul en unik plads. Denne farverige fortolkning af klassikeren er dedikeret til alle kvinder, der ønsker at tilføje en smule friskhed og originalitet til deres stilarter.

Disse velskabte damemokkasiner i lord-cut udmærker sig primært ved deres høje kvalitet af udførelse. Brugen af ​​økologisk ruskind som et eksternt materiale er ikke kun et æstetisk, men også et praktisk valg - dette materiale er modstandsdygtigt over for mange brugsforhold og er nemt at rengøre og pleje. De kendetegn ved denne model er tæerne, stilfuldt trimmet med lakeret materiale, som tilføjer et strejf af elegance og sofistikering til fodtøjet. En lille dekoration, diskret påført forsiden af ​​skoen, understreger dens unikke karakter.

Fordelen ved Lordsy 7111 gule mokkasiner er designet, der sikrer komfort ved at bære - den indvendige indsats lavet af naturligt læder garanterer åndbarhed og komfort for fødderne, selv ved længere tids brug. Desuden er disse mokkasiner slip-on, hvilket uden tvivl øger deres komfort og funktionalitet. Manglen på unødvendige fastgørelsesanordninger eller bindebånd gør denne model perfekt til kvinder, der værdsætter hurtighed og nem påklædning.

Mokkasinerne har en lav, en centimeters hæl, som sikrer stabilitet og tilstrækkelig dæmpning, og samtidig er ekstremt diskret. Det hele suppleres af en rund tå, som giver skoene et klassisk look.

Det skal også understreges, at de lakerede elementer bringer dynamik og modernitet til modellen, samtidig med at de opretholder en delikat balance med resten af ​​skoen. Pastelgul giver fodtøjet en karakter, der nemt vil tiltrække opmærksomhed og tilføre energi til enhver styling.

"Inna Marka"-producenten muliggør således bevidste valg for kvinder, der leder efter originalt fodtøj til en overkommelig pris. Takket være deres universelle design vil Lords 7111 gule mokkasiner være en fantastisk tilføjelse til din garderobe - fra hverdagstøj til mere elegante lejligheder.

For at opsummere er de pastelfarvede Lordsy 7111 gule loafers ikke kun behageligt og funktionelt fodtøj til varme dage, men også udtryksfulde accenter til mange kvinders outfits, der helt sikkert vil tilføje selvtillid og en positiv holdning til enhver kvinde, der beslutter sig for at købe dem.

  • Farve: gul
  • Indersålsmateriale: Naturligt læder
  • køn: Dame ska
  • Spænde: glide på
  • Yderligere funktioner: lakeret
  • Hæl / platformhøjde (cm): 1.0
  • Ydre materiale: Økologisk skind
  • Dominant mønster: uden mønster
  • Næsen: Rund
  • Hæl / platform højde: 1.0

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|