Herresandaler med velcro Riko 411 sort grøn

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Herresandaler fra det berømte polske firma Riko er solidt og behageligt fodtøj beregnet til at blive brugt om foråret og sommeren. Let, lavet med opmærksomhed på de mindste detaljer, det ser godt ud og giver maksimal komfort uanset forholdene.


Riko sko udmærker sig frem for alt ved kvalitet. De er udelukkende lavet af naturligt læder. Det er ekstremt vigtigt i tilfælde af sko til forårs- og sommersæsonen, fordi læderet ikke sveder fødderne og forhindrer det i at glide. Hvad mere er, lædersko er modstandsdygtige over for skader og fungerer med succes i flere sæsoner. Riko herresandaler er udstyret med en tyk sål, der isolerer perfekt fra jorden og beskytter mod dens ujævnheder. Pudeindsatsen er udelukkende lavet af læder - dette giver os enestående komfort. Skoene er nemme at tage på og yderst behagelige at have på.


En yderligere fordel ved sandalerne er deres moderne, sporty snit. Disse passer godt sammen med de fleste outfits. De er pæne, lette, i mørke farver - de vil passe til enhver mand.

  • Dominant mønster: uden mønster
  • Ydre materiale: Naturligt læder
  • Indersålsmateriale: Naturligt læder
  • Farve: grøn sort

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|