Sorte Riko 683 sportssko til mænd rød

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Riko sportssko er lavet udelukkende af naturligt læder, hvilket garanterer dem en utrolig holdbarhed og langvarig soliditet. Disse sko har en attraktiv overdel, som især kan lide af mænd, der bekymrer sig om deres image. Sportssko af denne type er ikke tilgængelige til den højeste pris, så det er værd at være opmærksom på dem. De er kendetegnet ved elegance, æstetik og sportsfunktionalitet på samme tid. De er perfekte til at føre en aktiv livsstil, som bliver mere og mere populær blandt mænd.


Riko herresko er primært en meget høj komfort og fuld brugskomfort. Det er en kombination af modernitet med stil og en sporty form. Disse sko er meget lette, så de burde ikke give problemer i marken. Deres vigtige fordel er, at de holder vind, regn, mudder og sne ude. Derudover har de en skridsikker sål, der er fleksibel og giver brugerne fuld sikkerhed. Det er værd at bruge penge på dem.

  • Indersålsmateriale: Naturligt læder
  • Ydre materiale: Naturligt læder
  • Dominant mønster: uden mønster
  • Farve: Rød sort

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
Beklager at sende en kommentar så sent, men bedre sent end aldrig. Kommentaren er selvfølgelig positiv !!! Sko super behagelige, lette og effektive, tiltrækker opmærksomhed. Transaktionen var vellykket, hurtig forsendelse. Jeg anbefaler denne ALLEGROWICZA !!!