Sandaler drengerober Mazurek 1187 c. Gul marine blå

40,00 EUR
20% billigere
50,00EUR

Produkt: Drengesandaler Rzepy Mazurek 1187 c.gul marineblå gul

Mazurek-virksomheden, kendt for sin omsorg for den sunde udvikling og sikkerhed for små fødder, præsenterer sit seneste hit - velcro-sandaler til drenge i levende gule og marineblå farver. Dette stilfulde og funktionelle fodtøj er et perfekt valg til et aktivt barn, der ikke kun giver komfort, men også understøtter den korrekte udvikling af foden.

Mazurek 1187 sandaler er kendetegnet ved deres unikke design og er fuldt lavet af naturlæder af højeste kvalitet. Indersiden af ​​skoen er desuden foret med læder, som giver dine fødder mulighed for at ånde hele dagen. Derudover garanterer profilerede læderindsatser en perfekt pasform til formen på en lille fod, hvilket sikrer komfort og sikkerhed under hvert eventyr.

Velcro, som er en del af fastgørelsen, er en anden fordel ved disse sandaler. De gør barnet i stand til nemt og selvstændigt at tage sko på og af, hvilket understøtter dets selvstændighed. En stiv hælskranke garanterer benstabilisering og tilstrækkelig støtte til en lille fod.

Et af de vigtigste aspekter, som Mazurek fokuserer på, er sikkerhed. Sandalernes gummisål har anti-skrid egenskaber, der minimerer risikoen for at glide, hvilket sikrer sikre trin på forskellige overflader, uanset om du leger i gården eller går til børnehaven.

Mazurek 1187 sandaler, takket være deres interessante farver, vil fungere perfekt med en række garderober - fra jeans til korte shorts. De vil ikke kun være praktiske, men også et moderigtigt element i enhver drengs forårs- og sommerstyling.

For at opsummere er Mazurek 1187 c.yellow, marineblå, gul velcro drengesandaler et produkt, der takket være kombinationen af ​​udførelseskvalitet, brugskomfort og attraktivt udseende vil leve op til forventningerne hos selv de mest krævende forældre og deres børn. Ved at vælge Mazurek fodtøj investerer du i en sund udvikling af dit barns fødder.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Profileret indsats Indersål i læder
  • Producent kode: 1187
  • Farve: Flåde gul
  • Materiale: Naturligt læder
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.32

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
Jeg ville allerede købe disse sko til min søn. I går tilføjede jeg prisen på 119 PLN til kurven. I morges ville jeg betale og afgive en ordre, og det her er en zooonk. Pris PLN 179. Hvilken svindel. Mega skuffelse. Og jeg ville bestille noget til mig selv. Ikke fedt. Det er, hvad Polen handler om. Ps jeg var nødt til at tilføje en stjerne for at sende min mening. Butikken fortjente ikke engang en.
|