Sandaler duftende Ipanema 82539 mariehøne hvid lyserød grøn

18,05 EUR

Ipanema 82539 duftsandaler til piger er lavet af en velkendt brasiliansk producent. De fås i mange størrelser, fra 21 til 26, hvilket betyder, at de kan justeres til fødder i forskellige størrelser. De er lavet af fleksibelt, opskummet gummimateriale, som er blødt og elastisk.

De vigtigste fordele ved disse sandaler er en blød, skridsikker sål, som giver små fødder mulighed for at udforske verden frit og uden begrænsninger, og en anden grad af fastgørelse, som giver mulighed for den korrekte placering af fødderne. Disse funktioner er afgørende for sundheden og tykkelsen af ​​små fødder.

Skoene er lette og absorberer ikke vand, hvilket gør dem perfekte til både poolen og stranden. Deres farver – hvid, pink og grøn – og det charmerende mariehøne-motiv på grønne blade vil nok vække opmærksomhed og appellere til små modeelskere.

Også bemærkelsesværdig er den høje holdbarhed af disse sandaler, som vil tillade dem at blive brugt hele sæsonen uden at gå på kompromis med deres originale udseende. Selvom sandalerne ikke er forbundet med nogen tegneserie- eller filmfigur, er der gjort alt for at gøre dem attraktive for børn.

Spændelukningen gør sandalerne nemme at tage på og af, og beskytter også små fødder mod at miste skoen under leg. Samlet set er Ipanema 82539 sandalerne et godt valg for enhver lille pige, der værdsætter komfort og stil.

  • Låstype: Spænder
  • Materiale: Tandkød
  • Farve: hvid lyserød grøn
  • køn: Små piger
  • Karakter: mangel

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|