Sko til karnevalet - de bedste forslag 2019

Nytårsaften er bag os, og karnevalet ligger foran os. Det er årets periode, hvor du simpelthen skal spille, uanset alt. Men for at dette skal ske, udover en stor begivenhed, skal du også finde en smuk, unik stylisering, hvor du vil føle dig som en stjerne. Hvordan gør man det? Personligt anbefaler vi dig at begynde med ... sko! Dette er ikke helt en traditionel tilgang, men det er op til skoene at bestemme, hvor godt du vil være på karnevalfestet.

Flad, men komfortabel

Fladsko passer til trods for udseende til mange stilarter. Desuden betyder fladt ikke helt uden at øge. Sådanne sko kan have to og tre tommer hæle, hvilket gør en god fornøjelse. Mange karnevalsfester er forbundet med forskellige kleskoder, nogle gange slår de på. I dette tilfælde er det bedst at bruge lave hæle eller smukke balletsko. Husk at bekvemmelighed er det vigtigste, især hvis du vil have det sjovt. Ballerinas passer til bukser og korte nederdele.

Høj men sexet

Høje støvler, såsom høje hæle , er det perfekte valg, hvis du skal til en karnevalfest i en smuk, elegant kjole. Heldigvis er høje hæle i nyere tid ikke moden, og de er lidt lavere, hvilket forlænger benene og understreger smukke, feminine kalve. Sæt så fodtøj til en popup-kjole, og du slår alle i rummet ud. Husk også om farver. Selvom sorte stiletter er klassiske, er det værd at genoplive karnevalens tid med nye, smukkere farver. Måske er rødt, hvidt eller blåt lige okay?

Match skoene til outfit og ... selv!

Der er mange forskellige par sko på markedet, der passer til kjoler. Vi anbefaler at du kigger på vores afdeling med pumper såvel som med lave sko. Måske finder du selv det mest interessante og mest passende par. Og hvis det sker, så lad os vide, at du har en god tid under den ekstremt lange karneval i år!