Anesia Paris Slip-on sneakers gul

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Anesia Paris Gule Slip-On Sneakers – En glædelig accent til din hverdag

Den gule farve symboliserer solen, glæden og energien - det er præcis de funktioner, der afspejles i Anesia Paris Yellow Slip-On Sneakers, som er et fremragende valg for kvinder, der værdsætter både komfort og stilfulde accenter i hverdagstøj.

Producenten Anesia Paris, kendt for at tilbyde moderigtige og komfortable løsninger til kvinder, har udgivet en serie af sneakers, der perfekt matcher urbane trends og casual stil. Kategorien som sneakers tilhører - Kvinder » Kvinder » Sneakers - bekræfter, at de er dedikeret til alle kvinder, der værdsætter kombinationen af ​​praktisk med moderne design.

Disse slip-on sneakers tiltrækker opmærksomhed med deres gule, næsten gyldne farve, som kan sætte liv i enhver, selv den enkleste, styling. Uden et mønster, blottet for unødvendige dekorationer, passer de ind i den minimalisme, der er værdsat i modeverdenen.

Det ydre materiale, der bruges i skoene, som er stof, sikrer åndbarhed og komfort på varmere dage. Sneakersens runde tå garanterer komfort selv ved længere tids brug, og materialets elasticitet gør det nemt at tage skoene på og af.

Indersålsmaterialet, også lavet af stof, sikrer tilstrækkelig luftcirkulation og forhindrer overdreven sveden af ​​fødderne. Desuden er denne indersål blød og behagelig at røre ved, hvilket øger følelsen af ​​komfort, når du går.

Designer sneakers fra Anesia Paris har en yderligere fordel i form af en 3-centimeter platform, der forsigtigt hæver hælen, ikke kun øger højden, men også giver bedre dæmpning for hvert skridt. Selvom platformen ikke er høj, giver den behagelig aflastning for foden og holder den i en behagelig stilling hele dagen lang.

I disse sneakers fokuserede Anesia Paris på enkelhed og funktionalitet, og opgav yderligere funktioner, der kunne distrahere opmærksomheden fra deres grundlæggende fordele. Takket være dette bliver sneakers et universelt element i din garderobe, der matcher forskellige outfits - fra jeans til sommerkjoler.

For at opsummere er Anesia Paris Yellow Slip-On Sneakers det perfekte valg for kvinder, der i hverdagens travlhed vil værdsætte fordelene ved komfortabelt, moderigtigt fodtøj, der tilføjer karakter til ethvert outfit. Fornøjelsen ved at bære disse sneakers er ikke kun et spørgsmål om mode, men også en investering i hverdagens komfort og velvære.

  • Indersålsmateriale: Stof
  • Højde: lav
  • Hæl / platformhøjde (cm): 3.0
  • Næsen: Rund
  • Dominant mønster: uden mønster
  • Ydre materiale: Stof
  • Farve: gul, guld
  • Yderligere funktioner: mangel
  • Hæl / platform højde: 3.0

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|