Slipon på en skjult kile 3161 sølv grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

"Slipon med en skjult kile 3161 sølvgrå – Komfort møder stil"

Forestil dig sko, der er lige så behagelige, som de er stilfulde, sko, der tilbyder diskret højde og subtil elegance - dette er sliponen med en skjult kile 3161 sølvgrå. Perfekt til kvinder, der elsker kombinationen af ​​afslappet stil og elegance, disse slipon sneakers med høj sål skjuler en hemmelighed - en skjult 4,5 cm hæl, der forsigtigt løfter figuren og giver komfort uovertruffen af ​​flade modeller.

Håndlavet af blødt økologisk læder af høj kvalitet, er disse slipons et svar på behovene hos moderne, trendbevidste kvinder. Det solide, men fleksible materiale garanterer åndbarhed og komfort ved hvert skridt, og den grå farve i elegante sølvtoner tilføjer en urban karakter og matcher de fleste stilarter.

Den indvendige finish af blødt stof gør den skjulte wedge slipon 3161 behagelig at have på dagen lang, uanset om du bruger mange timer på fødderne eller hurtigt kommer fra punkt A til punkt B. Den funktionelle, dekorative lynlås dekorerer ikke kun siden af skoen, men gør det også nemmere at tage skoene på og af.

Designerne af mærket bag disse slip-ons forstår, at nutidens kvinder fokuserer på at kombinere design og funktionalitet. Det er derfor, denne model er placeret i balletlejlighedssegmentet, men den skiller sig bestemt ud fra traditionelle flade modeller. Uden et mønster, med en minimalistisk tilgang, matcher disse hjemmesko en række forskellige stilarter, fra afslappede jeans til kjoler og nederdele.

Hvis du leder efter sko, der vil komplementere din garderobe uanset tidspunkt på dagen eller lejlighed, er 3161 sølvgrå slipon med en skjult kile et perfekt valg. Elegance uden indsats, funktionalitet uden kompromis - det er slogans, der bliver til virkelighed, når denne unikke model dukker op i din garderobe.

  • Farve: Grå
  • Dominant mønster: uden mønster
  • Yderligere funktioner: mangel

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|