Sorte herresko Big Star174073 rød blå hvid

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Den bedste og mest universelle model af fodtøj til enhver fyr, der bekymrer sig om sit udseende, er elegante lædersko. De har et meget interessant snit - kombinationen af ​​marineblå sko med brun sål og snørebånd giver en overraskende effekt, og det er samtidig en meget moderigtig kombination, der passer til mange stilarter.


Lædersko er udelukkende lavet af naturligt læder – inklusive indlægget, som giver foden komfort og giver dig mulighed for at opretholde en høj hygiejne. Sålen er lavet af syntetisk materiale, den er meget fleksibel og den skiller sig smukt ud på baggrund af marineblåt, mat læder med små perforeringer.


Disse lædersko ser ekstremt stilfulde ud – de vil passe godt til både jeans og en sweater, samt elegante jakkesætsbukser og en jakke i den rigtige farve og stil. Bestemt, Big-Star sko er noget, som enhver fyr bør have i sin garderobe, for takket være dem vil han se endnu mere maskulin og elegant ud, og han vil føle sig fantastisk.

  • Indersålsmateriale: Naturligt læder
  • Ydre materiale: Naturligt læder
  • Dominant mønster: uden mønster
  • Farve: Rød blå hvid

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
Transaktionen var vellykket, effektiv og hurtig forsendelse, god kontakt, varer i overensstemmelse med beskrivelsen. Jeg vil meget anbefale.