Sorte sportssko til mænd Pilpol C104 grå blå hvid

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

At finde den gyldne middelvej – fodtøj, der hverken vil være for formelt eller for løst til at have på på arbejde, men som samtidig giver dig mulighed for at finde godt til rette ved andre lejligheder, er ikke en nem opgave. De præsenterede herresko opfylder ovenstående krav, mens de ser virkelig imponerende ud.


Fordelen ved det tilbudte fodtøj er, at det er lavet af naturligt læder. Kombinationen af ​​farver - sølv, grå, blå og hvid - ser ekstremt elegant ud, i en sådan grad, at skoenes sporty karakter praktisk talt ikke er iøjnefaldende.

Sportssko skal selvfølgelig også være meget behagelige. I dette tilfælde er det sådan, takket være den interessante overdel og fleksibiliteten af ​​de anvendte materialer.

C 104 modellen er valget af fornemme mænd, der udover et jakkesæt også godt kan lide at bære mere uformelle outfits. Sportssko er en naturlig beslutning i sådan en situation. Jo mere behageligt er det, at det præsenterede fodtøj kan købes til en billig pris, hvilket yderligere adskiller denne model fra andre lignende kvalitetsmodeller.

  • Indersålsmateriale: Naturligt læder
  • Ydre materiale: Naturligt læder
  • Dominant mønster: uden mønster
  • Farve: Grå blå hvid

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
Transaktionen lykkedes. Jeg anbefaler.