American Club Sportspiger American k002 pink flerfarvet hvid

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

American Club sportssko er sko designet til små piger, der er i konstant bevægelse hele dagen lang.


Denne specielle model af fodtøj er lavet af højkvalitets syntetisk materiale, som får barnets fod til at ånde og ikke svede. De har en hvid, skumsål. Materialets flerfarvede mønster vil appellere til lille fashionista og vil komplementere enhver børns garderobe.


Børnesko er meget lette og komfortable, så hver leg vil være en fornøjelse. De er velegnede til at gå på gaden, til en tur i parken, til en legeplads og til piger til at dyrke let sport. De præsenterede sko er slip-ons, så den lille dame vil tage dem på sig selv uden hjælp fra sine forældre.


Størrelser 27 til 31 tilgængelige på KeeShoes-webstedet vil give små og store piger mulighed for at nyde dem. De udvalgte sko vil være vores hjem indenfor 1-2 hverdage.


American Club børnesko er et godt valg til din lille. Lad os garantere vores børn uforglemmelige eventyr med sportsfodtøj på fødderne.

  • Låstype: En anden
  • Karakter: mangel
  • køn: Små piger
  • Farve: flerfarvet hvid

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
100% POSITIVT! God kontakt med sælger, varer som beskrevet, hurtig forsendelse. Denne transaktion er en fornøjelse :) Tak, venlig hilsen og anbefaling.