Start sommeren stilfuldt - vælg fashionable sko til shorts

Hvilke sko til sportsdame shorts?

De mest fashionable shorts er de syet af sweatpants og jeans. Strikkede shorts ser meget godt ud som et element i løs, urban styling. Inkluderet med lyse sneakers og en lys sweatshirt vil være essensen af ​​sommeren i byen. Denim modeller kan være stramme eller løs. Mindre velegnede shorts er perfekte til varmt vejr. Det er bedst at bære dem flade sandaler eller kilehæl. Stylister anbefaler at kombinere tætte sportssko med høje hæle. At skabe en sådan kombination kræver fremragende modeintuition og kendskab til trends, fordi det er meget nemt at gnide dig selv mod kitsch. Shorts er et godt valg også til rejser. Sports shorts er velegnet til cykling, klatring eller kano. De begrænser ikke bevægelsen og er simpelthen behagelige. Hvilket fodtøj vil være bedst for dem? Sport modeller vil se godt ud, for eksempel fashionable sneakers eller farverige sneakers. Sports sandaler og shorts er det mest populære ferie sæt. Når vi vælger sko til ferierejser, skal vi også huske om sikkerhed og god beskyttelse af munden.

Sko er bedst til elegante kvinders shorts

I mange butikker findes shorts i en elegant snit med højlange. Korte bukser syet af et hældestof - polyester, viskose eller modal ser meget flot ud i et sæt med en monteret jakke eller skjorte. Hvilke sko understreger bedst karakteren af ​​en mere officiel styling? Du kan med succes kombinere shorts med balerinkami eller espadrylamifor at få effekten af ​​ubegrænset, urban elegance. Et godt valg vil også være wedgesandaler og endda klassiske sandaler pendulfart i en lys farve. Fremragende kvalitet fodtøj til shorts kan findes i butikken ButyModne.pl. Husk at det også er vigtigt, hvilken slags bluser vi har på shorts. Stilfuld top vil gøre hele outfit formelt.

Mænds stiliseringer med shorts i hovedrollen

Korte shorts har også gået ind i canons mænds mode. De er et uadskilleligt element i mange sportsstile. Tilhængere af klassisk elegance genkender ikke de udsatte ben og knæ i hverdagens stiliseringer. Men de behandler shorts som et ideelt supplement til en ferie outfit. I sommermånederne i byen kan du også møde flere mænd klædt i shorts. I stigende grad er shorts et supplement til sætene forbundet med modeklassikere. Mænd bærer normalt korte bukser i sæt med t-shirts, polo shirts og skjorter lavet af luftigt linned. Derudover vælger de matchende bomuldstrøjer eller strikkede atletiske jakker. Det sker, at shorts er oprettet af brudgommen til en sommer bryllup og bryllup reception i det fri! Komplementet til hver stylisering med shorts er det rigtige fodtøj. For at skabe en afslappet, maskulin stylisering kan mænd nå til komfortable suede moccasiner. Sneakers blander også godt sammen med korte bukser. Et godt valg vil også være snehvid sneakers, der er forbundet med ferie og nautisk stil. En rigtig sommerklassiker er shorts og sandaler - sådanne stileringer hersker i feriebyer.

Shorts er helt sikkert forbundet med sommer og sommer løs. Fashion elskere ved imidlertid, at i et sæt med de rigtige sko, er korte bukser en god base for mange originale stileringer med en mere formel karakter.