Støvler af succes - timberland

Du vil helt sikkert finde disse karakteristiske sko i en gul, næsten sennepfarve. De er et symbol på succes i fodtøjsindustrien. Timberland blev født i Amerika, præcis i USA for omkring 50 år siden. Deres popularitet er imidlertid ikke aftagende, tværtimod - fashion designerne bruger stadig oftere dem til deres stiliseringer, uanset hvor tid de blev skabt. I øjeblikket er timberland også et symbol på gode, slidstærke sko, som ikke er værd at give op.

 

Funktionelt fodtøj til forår og efterår

Timberlandes passer mange stilarter. De arbejder godt sammen med både kvinder og mænd. Du kan endda sige, at de er universelle sko - brugeren kan beslutte sig om deres påtænkte anvendelse, ikke producentens præferencer. De passer også jakker og frakker, hvilket gør den sidstnævnte mulighed mere stiliseret. Timberlandes er komfortable. Opret på en fabrik i New England med vandtæt materiale, viser de, at de er ideelle konkurrenter mod pludselige frost og regner. De har karakteristiske træk, for eksempel en tykkere sål eller hård tå, for ikke at nævne vandtætheden. I dagens verden er der mange forskellige "sorter" af disse sko, men udødelige timberlander vil altid være forbundet med en senneps gul farve.

 

Lidt historie ...

Timberland i 90'erne i det sidste århundrede, især i byudgaven, domineret hip-hop. Det betyder, at det var hiphop-miljøet, der elskede dem for den ekspressive stil, som disse sko kunne opnå. Derudover var tilsyneladende sådanne sko båret af de daværende forhandlere, og det var efter dem at du kunne genkende dem. Heldigvis har sko i øjeblikket ikke meget fælles med sådan "konkurrence" som de plejede at være. Også rappere blev interesseret i timberlandami - virksomheden kunne efter flere år etablere et frugtbart samarbejde med nogle af dem, hvilket øgede fodtøjets synlighed i medierne. Alle kender dem i dag!