Ren But Støvler med 1541 velcromembran marine blå lyserød

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Ren But Støvler med membran 1541 - Komfort og beskyttelse til små fødder på kolde dage

Vintersæsonen er en krævende tid for forældre, der ønsker at give deres børn ikke kun varme og komfort, men også tryghed i hverdagens leg. For at imødekomme disse behov tilbyder Ren But en løsning, der kombinerer alle disse funktioner - Støvler med RenTex 1541-membranen i attraktive marineblå farver med lyserøde accenter.

Ren But er en virksomhed, der har været anerkendt på fodtøjsmarkedet i årevis, takket være skabelsen af ​​sko med den sunde udvikling af små fødder i tankerne. Støvler med membran 1541 velcro marineblå pink er en model, der vil glæde enhver lille dame, og give hende et stilfuldt look og komfort ved hvert skridt. Disse sko er perfekte til vinterforhold, når du skal møde frostvejr.

Disse støvler er designet med børns behov i tankerne og er udstyret med en RenTex-membran, der garanterer et højt niveau af modstandsdygtighed over for iblødsætning. Dette er et nøgleaspekt, der beskytter dine fødder mod fugt, samtidig med at de tillader dem at "ånde" takket være materialets åndbare egenskaber.

Sikkerhed er en prioritet, og derfor er sålen designet til at give trækkraft. En tykkere, skridsikker og passende udskåret overflade er elementer, der bidrager til at stabilisere trin, selv når man spiller på en glat overflade.

Komforten ved at bære skyldes den bløde, tætte pels inde i skoen, som beskytter foden mod kulde og giver en følelse af varme. Den stive hæltæller er en anden fordel, der hjælper med at holde anklen i den rigtige position, hvilket er vigtigt for at undgå skader under aktivitet.

Brugervenlig velcro er en løsning, der gør det nemmere at lære at tage sko på og af, og giver dig mulighed for at passe dem perfekt til dit barns fod. Modellen ser både elegant ud og er yderst funktionel.

Ren But Boots 1541 er desuden blevet belønnet med Sund Foot-tegnet, som bekræfter deres positive indvirkning på den unge brugers ortopædiske udvikling.

Materialet, som støvlerne er lavet af, er naturligt læder. Det er holdbart og kræver samtidig ikke særlig pleje, hvilket er en vigtig fordel for forældre. Den marineblå farve med lyserøde accenter passer perfekt til en børnegarderobe og tilføjer en smule farve på dystre vinterdage.

Ren But Boots med membran 1541 marineblå og pink velcro er et valg, der vil appellere til både forældre og deres døtre. Det er sko, der vil møde vinterens udfordringer, mens de passer på en piges udviklende fødder.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe Sund fod tegn
  • Farve: Flåde lyserød
  • Materiale: Naturligt læder
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro
  • Producent kode: BM70721

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
|
|