Støvler med American Club RL32 membran sort rød

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

American Club RL32 sorte og røde membranstøvler – Beskyttelse og komfort til de yngste

Vinteren kommer desværre ofte med frostgrader og kraftigt snefald. For forældre, der ønsker at give deres børn maksimal komfort og beskyttelse mod dårlige vejrforhold, er American Club RL32 isolerede snestøvler den perfekte løsning.

Egenskaber for "TRIPLETEX"-membranen og Softshell-materialet

Nøgleelementet, der adskiller de amerikanske Club RL32-støvler fra andet vinterfodtøj, er "TRIPLETEX"-membranen. Denne membran garanterer, at børns fødder forbliver tørre og varme uanset vejrets luner. Takket være dens tre-lags struktur tilbyder denne membran vandtætte, vindtætte og åndbare egenskaber, som gør det muligt at opretholde optimale forhold for børns sarte hud.

Derudover sikrer softshell-materialet, der er kendt for sin lethed og slidstyrke, at støvlerne er slidstærke, samtidig med at det bevarer det lille barns bevægelsesfrihed under vintersjov.

Konstruktion og interiør af fodtøj

American Club RL32 er designet med detaljeret beskyttelse og komfort i tankerne. Den indsyede bælgtunge forhindrer effektivt sne i at komme ind i skoen, hvilket er en uvurderlig egenskab, når man leger i sneen. Derudover er indersiden af ​​støvlerne isoleret med hyggelig skopels omkring anklen og fleece i den nederste del af overdelen, hvilket sikrer blødhed og varme selv ved meget lave temperaturer.

Sikkerhed på vejen

Mørke årstider kræver ekstra forholdsregler, især når vores børn er aktive udendørs. I denne model af støvler tænkte producenten også på synlighed på vejen, hvilket er hjulpet af reflekterende elementer placeret på overdelen - takket være dem bliver barnet mere synligt i skumringen.

Komfortabel lås og holdbarhed

American Club RL32-støvler tilbyder en stiv hæltæller for korrekt fodstøtte, samt en praktisk velcro-lukning, der gør det nemt at tage skoene på og af, selv for de yngste brugere.

Design og farver

Udseendet på støvlerne er også vigtigt, da det kombinerer funktionalitet og attraktivt design. Røde elementer på en sort baggrund giver skoene en dynamisk og stilfuld karakter, der helt sikkert vil passe til smagen af ​​små opdagelsesrejsende og elskere af vintereventyr.

For at opsummere er American Club RL32 membranstøvler mere end blot vinterfodtøj – de er omfattende beskyttelse og komfort for børn, der er aktive uanset vintervejret.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: sort Rød
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|
Hurtig forsendelse! Jeg anbefaler det bestemt. Vi kender sko godt kendt for os, og jeg har ingen indvendinger;)
|
|
|