Støvler med dekorationer - et hit i efteråret 2018

Denne sæson er de mest populære støvler af forskellige typer, men - ikke bare nogen. De drejer sig primært om et smukt og iøjnefaldende tilbehør, som jets, studs, patches og endda tykke snørebånd. Mange modeller af sko i efteråret får os til at bære dem, og ikke kun for løse, afslappede stileringer. Også for dem mere krævende og elegante.

Sådan forbinder du det? Først og fremmest med yderbeklædning. Tassel støvler med en klo er nyttige til trench coat og frakker. For at få denne klo, er det værd at købe sko med en kæde eller dekorative flade studs tilføjet på siden, som fremhæver den kvindelige karakter. Dette er gode nyheder for kvinder, der værdsætter uafhængighed, feminin skønhed og lidt galskab i styling deres tøj.

Hvad er de støvletter, du skal have i efteråret?

Som vi nævnte, har fashionable fodtøj ikke kun en interessant snit og farve, men også forskellige typer tilbehør. Oftest er det metalpynt, som piger, konvekse og fladt på samme tid med interessante former. Ofte er de også små pinde, næppe synlige - men giver noget interessant til hele stylingen. Sko med bånd ligner ofte fodtøj til børn, men med en kort frakke og en stiliseret afslappet hat kan hele gøre et elektrificerende indtryk. Sådanne støvler er meget alsidige, selv når de har de ovennævnte dekorationer. Det er den perfekte måde at fejre dette efterår på.

Hvordan vælges støvler nøje?

For elegante stiliseringer er det værd at vælge højhælede sko. Dette gælder især for små kvinder, der ønsker at skille sig ud fra mængden. På den måde kan du vise dig verden fra en helt anden side og føle dig godt tilpas i to dage i samme sko, men ... helt forskellige stileringer. Støvler vil også fungere med en fluffy efteråret-farvet jakke. For dette tørklæde på blæsende morgener og sådan outfit er perfekt til studier eller til arbejde, hvor der ikke er nogen forud planlagt kjolekode. Støvler denne sæson vil bare passe ind i alt - uanset vores mode præferencer og sandsynligvis er det rigtig godt i dem.