Støvler til hård vinter - hvad skal du vælge?

Hvad skal man kigge efter, når man køber sko til hård vinter?

Leder du efter de rigtige sko til en hård vinter? Er du bange for, at dine sko viser sig at være utilstrækkelig beskyttelse på kolde dage, og du vil finde et rigtig godt kvalitetsprodukt? Så er der flere aspekter, der skal være afgørende, når du køber. Her er de!

Først og fremmest - sats på termisk komfort. Dette gælder både vintersko til kvinder og for mænd. Vi anbefaler dem, der er isoleret med en fåreskind eller anden fyldning, men nøglen er at virkelig beskytte dine fødder mod at blive kolde. Husk, at det er ekstremiteterne, der fryser hurtigst!

For det andet - vælg materialer, der er uigennemtrængelige for vand. Når man går på sne, vandpytter eller i regn, bør der ikke komme noget vand inde i skoen. Nogle gange er løsningen speciel imprægnering, men betingelsen er, at det var sko, der er lavet af passende stoffer, fx naturligt læder.

Tredje - stabilitet. Dette gælder især for sko til hård vinter for damer. Giv høje hæle og ustabile høje hæle op. De vil ikke arbejde helt på sne eller is, og vil udsætte dig for stor fare. Et øjeblik med uopmærksomhed, og du kan fjerne din ankel, bryde benet eller endda bryde dit hoved.

Fjerde - den rette sål. Medmindre du er særlig opmærksom på sålen i foråret eller sommersko, er det meget vigtigt her. Sålen skal have en speciel form - indrykk og lugs, så du ikke glider på den iskolde overflade.

Femte - æstetik. Hård vinter betyder ikke, at du skal have grimme sko, som du ikke kan lide. Tilbudet er så omfattende, at du let finder en variant, der perfekt matcher dine stilistiske forventninger.

De bedste sko til hård vinter til kvinder

  • Snestøvler - for mange kvinder er nummer et skoen på den hårde vinter. Måske fordi de er ekstremt varme og behagelige. Her skal du dog være opmærksom på såltypen - dette skal være stabilt og skridsikkert. Sørg også for, at dine sko ikke bliver våde. Vi anbefaler for eksempel sorte støvler Caprice 26221 membran . Deres indre er foret med blød pels, og tykke såler med en platform nogle få centimeter giver fremragende isolering fra jorden.
  • Trekking - efter vores mening bør denne type fodtøj oftest vælges, når man køber sko til hård vinter. Designet og lavet, fordi de var varme, komfortable og stabile under alle vejrforhold. Du kan bevæge dig rundt i byen, men også gå til bjergene. Eksempler på moderigtige og funktionelle sko er de pålidelige Timberland 6 In Premium Boot W sko eller Grisport trekking sko .
  • Støvler - har ofte en elegant form, der sætter æstetikken først, foran det praktiske. Ikke desto mindre kan du blandt forslagene også finde sådanne modeller, der vil være gode støvler til hård vinter. Sørg dog for, at de har en god sål, er varme og vandtætte. Du kan f.eks. Lide sorte korte lakerede isolerede støvler eller kvinders støvler med pinnar sort Y208 .

De bedste sko til hård vinter til mænd

  • Trekking - dette er det absolutte nummer 1 blandt mænds barske vinterstøvler. De får en medalje i bystyliseringer, men også når du er ude på en vandretur i bjergene eller en tur på den iskolde overflade. De er moderigtige, varme, komfortable og vandtætte. Vi anbefaler for eksempel årets tendens - NATIVE FITZSIMMONS CITYLITE JIFFY eller Timberland 6 i Premium Boot M-sko, der har domineret i årevis.
  • Støvler - denne type fodtøj er ikke nok til at det er ekstremt moderigtigt og følger med alt, det opfylder også perfekt de forventninger, vi har til sko til en hård vinter. De beskytter mod kulde, de er vandtætte og modstandsdygtige mod skader. Leder du efter sådan? Du kan måske også lide Big Star-sorte støvler .
  • Jodhpur-støvler - måske er de ikke klassiske sko til hård vinter, men blandt mange forslag kan du finde dem, der vil bestå eksamen. Vi anbefaler modeller med en tyk sål og lavet af materialer, der ikke bliver våde efter imprægnering. F.eks. Har McKey 284 sort ruskindstøvler til mænd med ankelstykke tykkere skumgummibund, der er godt isoleret fra jorden.

Som du kan se, kan sko til hård vinter have forskellige synspunkter. Uanset om du vælger en sporty eller elegant finish. Den vigtigste ting er, at du har det godt, og at benet ikke fryser. Oplev det bredere tilbud på ButyModne.pl og find en løsning, der imødekommer dine behov!