Svær kærlighed, eller hvordan man kan købe komfortable hæle

Kærlighed til højhælede sko er undertiden en kærlighed uden gensidighed. Hvorfor er de pins, vi elsker så ubehageligt? Er der perfekte hæle? Hvordan finder du de høje hæle, du vil bruge resten af ​​dit liv på, eller i hvert fald nogle årstider? Hemmeligheden for ethvert vellykket forhold er ... kompromis.

Størrelse betyder noget!

I modsætning til optræden er det ikke en simpel sag at vælge den rigtige størrelse af højhælede sko. Stiletter, især høje, for at klæbe til foden korrekt, kan være lidt strammere end den standardstørrelse, du har på dig. Husk dog, at du skal sige fast til dine hæle, corns og tucked fingers, fordi dine fødder skal respektere hinanden.

Jeg tror, ​​at vi alle husker et eventyr om Cinderella, der mister skoen på bolden. Tiderne er ændret, så hvis du vil blive festdronning, har du ikke råd til at glide sko. Et eventyr om en fraværende pige, der syer sko, lærer os også på et andet vigtigt spørgsmål. Cinderella i hendes drømkugle spillede kun indtil midnat, og ejeren af ​​smukke sko skulle helt sikkert danse i dem hele natten.

Det sker ofte, at selv store stifter, bryder lidt op og bliver for løse. Dette er oftest tilfældet med plastsko, selv om sko fremstillet af naturlige materialer også er underlagt dette fænomen, men i mindre grad. Hvis du ikke har råd til ruskind eller læder støvler og føler, at fodtøj er for stort, kan du bruge silikoneindsatser.

Pumper på High Heel Gianmarko 70/1 beige

Jo højere jo bedre

Denne regel gælder kun for din partner, på den side, hvor du kan præsentere dig selv i dine drømmehøje hæle. Princippet "jo højere jo bedre" virker omvendt i tilfælde af hælhøjder. Selvom ubarmhjertige høje støvler frister med et smukt udseende og forbedrer ejerens ben, er de hverken behagelige eller sunde for rygsøjlen og fødderne, for hvilke der ikke er en naturlig position på "stilts". En sund hælhøjde er 4-5 cm, mens en hæl på op til 7 cm højde betragtes som en perfekt højde for dagen. Hæle over 10 cm er mere af en aften valg for kvinder, der allerede er uddannet i at flytte på høje hæle.

I høje sko bør vi føle sig smukke, komfortable og komfortable. Bestemt afgørende for skoens stabilitet er hælen i midten af ​​hælen. Derudover anbefales damer med dejlige fødder lidt lavere sko, da proportionerne mellem fodens og hælens længder er vigtige. Elegantki med større fødder har råd til meget højere tøfler.

Interiøret tæller

Når du handler til fodtøj og beslutningen om at binde med dem i længere tid, skal du også være opmærksom på nogle få detaljer. Fødder som naturlige materialer, derfor er det bedste valg at være fodtøj med en polstring lavet af organiske råmaterialer - såsom blødt læder. Det er også værd at kontrollere, om der er nogen sømme i interiøret, der kan gnide eller irritere huden, mens du går.

Kærlighed, især kærlighed til høje hæle, kender ingen grænser. Vi må dog huske på, at smukke, men ustabile og ubehagelige sko kun passer til udstillingen. Hemmeligheden til et vellykket forhold er nærhed, hvorfor glad sko er sko, der har hyppig kontakt med foden. Sørg for at du ikke bryder dit hjerte eller dig selv, fordi du bruger halvdelen af ​​din løn på støvler, der ligger i skabet eller ensomme sko, der savner varmen på dine sarte fødder.