TRENDY Wiosna / Lato 17: BOTKI

Foråret kommer hurtigt! På plænen kan du se små fragmenter af grønt græs og endda krokusser eller snebold. Har du stadig tunge vintersko på dine fødder? Det er for koldt til sneakers, endsige balletsko, så hvad skal man have på? BOTKI! Her er de største fashionistas der skal være - Chiara Ferragani, Olivia Palermo og Ines dela Fressange. De erobrede Paris, regnfulde London og New York. Men hvad ved vi om dem, trods alt er det sko til vinteren. Nå nej! Støvler forbliver hos os også om foråret! Og du vil se hvorfor!

Støvler opstod allerede i efteråret i tendenser. Lidt for ankelen og på posten. Ingen galskab. Men foråret har bragt os et frisk pust denne gang. På catwalks dominere ekspressive, skøre og farverige.

De kan farves i esfloresses som Emilio Pucci eller guld og spejl som Louis Vuitton. Eller måske foretrækker du den der viste mesteren i at kombinere kitsch og Muccio Prada's kunst på dit show?

Crazy og grimme sko er en af de stærkeste tendenser i denne sæson! Vi vil ikke se sådanne spektakulære mønstre på polske gader, men hvorfor skulle vi ikke dekorere vores stylisering med et kompromis mellem mode og komfort og brugervenlighed? Eller måske er det bedst at kombinere tendenser? Eller måske er det bedre at sætte klassikerne på? Det afhænger som normalt af humor, vejr og en million andre variabler. Her er nogle af vores forslag!

En klassisk bukser på et komfortabelt indlæg er et solidt supplement til hverdagens styling.

Casual styling kan let gives karakter ved hjælp af tunge støvler. Hvis du tror at komfort er fundamentet, og du altid har travlt, vil det helt sikkert være et godt valg for dig.

I forårssamlingerne kom en usynlig bronze tilbage til os. For det første var det kun en ledsager i form af tilbehør, men vises nu som en komplet og ensfarvet farve i stilen. Chokoladebrun skygge er den yndlingsskygge af stjerner, men du kan også satse på en cognac eller en smule kobberfarve af brun. Hvad passer det til? For alt. Til flaskegrøn, for safran gul, blandes den smukt med hvid og selvfølgelig alle nuancer af creme og brun.

Bare husk, lad dig ikke blive skør og overfør ikke efterårsringens trend til sko! :)