Ubehageligt fodtøj? Hvordan vælger man de rigtige indlægssåler?

Indlægssåler - hvorfor skulle du nå ud til dem?

Indlægssåler er ikke bredt annonceret produkt, hvilket er en skam. Mange mennesker glemmer, at de markant kan forbedre komforten ved at bruge fodtøj. Du behøver ikke at give op på sneakers, høje hæle, moccasins eller andre sko, du lige har købt, selvom de viser sig at være ubehagelige. Takket være indersålen justerer du skoen til din fod og sikrer, at iført dem ikke skaber ubehag. Gode ​​indlægssåler skal passe perfekt til foden, så montering af dem tager ret lang tid.

Man skal være særlig opmærksom på indlægssåler, der er beregnet til at være af sund karakter - korrekt holdningsfejl, leddeformiteter eller eliminere smerter. Derefter er det godt at vælge ortopædiske indlægssåler, der vil have en gavnlig effekt på sundhedsmæssige problemer.

En anden grund til at bruge indlægssåler kan være den forkerte størrelse af sko. Du bestilte en for stor model, som du kunne lide meget, og besluttede at holde den? Det sker. Nu kan du dog ikke udsætte dine fødder for komfort og bære blandingsko. Velvalgte indlægssåler vil løse dette problem og gøre, at selv for store sko kan være maksimalt behagelige. Nedenfor foreslår vi, hvordan man vælger indsatser til situationen!

5 tip til, hvordan man vælger de rigtige indlægssåler

  • Hvis du ønsker, at indlægssålerne ikke kun skal forbedre komforten ved at bruge fodtøj, men også for at have en positiv indflydelse på sundheden på dine fødder, kropsholdning eller led - skal du ikke købe færdige ortopediske indlægssåler. I stedet anbefaler vi, at du går til en ortopædkirurg, der passer dem til dine behov. Ortopædiske indlægssåler kræver, at der kontrolleres, hvilke områder på foden der er for overbelastede, og hvilke der er underbelastet, og nogle gange er det endda nødvendigt at tage et røntgenbillede af foden. Først da kan du være rolig over effektiviteten af ​​denne løsning. Husk dog, at denne type indersål er ret tyk, hvilket betyder, at den ikke passer til enhver type fodtøj. Det vil være vanskeligt at sætte dem på moccasins, ballerinaer, høje hæle, espadrilles eller smalle pumper, men de vil være perfekte til sneakers, sportssko, støvler, støvler eller sko.
  • Indlægssåler er især nyttige i efteråret og vinteren. De giver ekstra termisk isolering mod kulde og fugt - gennemvædet eller frosne fødder kan resultere i forkølelse og mange andre sygdomme. Korrekt monterede indlægssåler skal være lavet af materialer af god kvalitet, vi anbefaler f.eks. Filt, lammeskind, frottékork eller aluminiumsfolie. Disse typer foringer giver beskyttelse mod fugt og fremragende termisk isolering ved moderate temperaturer. Men hvis der kommer svær frost, skal du vælge tykkere indlægssåler - f.eks. Tyk uld, velour eller fleece.
  • Fokuserer du på aktivitet? Så skulle du være interesseret i at køre indlægssåler. Nogle gange er endda korrekt valgt fodtøj - for eksempel at have den øverste pasning til foden, let, luftigt og med god dæmpning muligvis ikke tilstrækkeligt. Mens du kører, hviler hele kropsvægten på fødderne, hvorfor komfort og sikkerhed er ekstremt vigtig. Løbsåler vil være en praktisk tilføjelse til fodtøjet. Vi anbefaler, at du vælger læder eller gel, især til løbere. De produkter, de tilbyder, tilbyder også en række yderligere egenskaber - fx beskyttelse mod bakterier og svampe, der udtrykkeligt vokser i et fugtigt miljø.
  • Duftforinger - i foråret og sommersæsonen er et almindeligt problem den ubehagelige lugt inde i skoene. Dårlig ventilation af sko, materialer af lav kvalitet, der bruges til deres produktion eller simpelthen sved i fødderne på grund af høj varme, fremmer fodtøjets fugtighed og dermed udviklingen af ​​bakterier og svampe. Disse kan generere en ubehagelig lugt, hvorfor aromapuder kommer godt med. Dette produkt skal give fødderne et passende hygiejnemiljø og absorbere fugt, men også for at neutralisere lugten.
  • Gelindsatser er et andet forslag. Deres største fordel er gennemsigtighed, takket være hvilken du kan bruge dem frit, selv i tilfælde af åbent fodtøj - f.eks. Hæle med åben hæl eller sandaler. Tilgængelige gelindlægssåler har forskellige former, så du nemt kan tilpasse dem til din fod og dit fodtøj. For at rengøre dem skal du bare tørre dem med en fugtig klud eller bruge sæbevand. Du kan også udskifte dem med nye eller overføre dem til et andet par sko når som helst. I specialforretninger finder du også ortopædiske gelindsatser, der er ideelle til at korrigere forskellige typer foddefekter.

Som du kan se, er der altid en måde til behageligt fodtøj på. Vi håber, at vores tip hjælper dig med at tackle problemet, og nu ved du, hvordan du vælger de rigtige indlægssåler. Men hvis disse ikke består eksamenen, eller du leder efter en ny fodtøjsmodel, anbefaler vi, at du tjekker udbudet af butymodne.pl online butik!