Vi vælger de første sko til barnet

Første skridt i lejligheden

At tage de første skridt på hjemmet er en meget god øvelse. Hvis barnets fod er bar, har barnet mulighed for at mærke tekstur af jorden og vænne sig til skiftende temperaturer. Det er også en god måde at hærde sålerne på. Barnets hud er meget delikat her, og kontakt med gulvet vil gøre det lidt tykkere. At lære at gå i hjemmet er en lektion om mindfulness for forældre også. Imidlertid skal vertikaliseringen i et sikkert miljø fortsætte uden hak. Situationen er lidt anderledes, når barnet begynder at gå under gåture.

Går udenfor - fremragende walking learning

At lade et lille barn komme ud af vognen og gå alene er en god læring at gå. Et barn, der bevæger sig alene, kan tage en tur rundt i blokken. Det er vigtigt, at forældrene er tætte og holder sin baby ved hånden. Sådanne lektioner kræver imidlertid etablering af passende sko. Sikkerhed og hygiejne bør være det vigtigste. Selv de tykkeste sokker giver ikke ordentlig isolering mod ukendte underlag. Hvad skal være de første sko til baby?

Hvilke kvaliteter skal sko have til et barn?

Forældre skal være opmærksomme på flere funktioner i fodtøj, når de vælger det bedste par til deres barn. Sko skal være lys, så barnet vil lære at sætte fødderne på korrekt. Husk at de første trin er en stor udfordring for et lille barn, så når du lærer at gå, skal du have trøst. Det er vigtigt, at sko har en fleksibel sål, der understøtter at lære at gå. I det velkonstruerede par er bøjningsstedet placeret i 1/3 af bunden af ​​bunden. Det valgte par skal være blødt og ret bredt i toppen. Denne plads er afgørende for de store børns fingre. Læg også mærke, om skoene er luftige. Ingen småbørn vil lide at gå, hvis han har våde og kolde fødder. Lad os se efter fodtøj lavet af naturlæder eller tekstilmaterialer af høj kvalitet. Hvad mere er værd at overveje, når man vælger babysko?

Korrekt støtte til foden

Indtil for få år siden var de højeste, stive sko mest anbefalede, som skulle stabilisere barnets fod og beskytte anklen, mens de lærte at gå. Det viser sig, at i løbet af de første trin er mobiliteten af ​​ankelen og yder støtte på indersiden af ​​foden af ​​stor betydning. Det vigtigste er, at skoene holder sig godt til området omkring turen. Desuden skal det første par have en fleksibel hæl (eller en fane), som holder sig godt til barnets hæl. Elementet skal være fleksibelt nok til ikke at begrænse barnets bevægelser. En vigtig funktion er også elasticiteten - en passende fleksibel sko understøtter den korrekte positionering af foden. Det er også vigtigt, at sko til et barn ikke er for højt. Modeller under kuben vil fungere godt. Hvis vi vælger trapper, skal du kigge efter kopier med en blød og fleksibel øvre. Moderigtige og komfortable børns sko kan findes i butikken ButyModne.pl.

De første sko til et barn bør holde sig godt til foden, men begrænser ikke bevægelsen. Det er vigtigt, at de er bløde, lyse og luftige. Et lille barn, der vil føle sig godt tilpas, hurtigere og mere ivrige vil tage de første skridt.