Vi vælger universelle sko til at tage en forretningsrejse

Klassiske pumper - skal have på forretningsrejse

Under forretningsmøder er formelt fodtøj obligatorisk - i tilfælde af kvinder bliver det pendulfart. Lad os kun vælge modellen på hælen, hvis vi har mestret gangen med hæle, og vi vil vare flere timer i skoene. Vi bør huske på, at et vigtigt element i mødet kan være for eksempel at besøge et firma eller en produktionshal. Skyttelbåde hjælper os med at klare sig også under en forretnings middag. Hvis vi føler os bedre i de lavere sko, bliver parret på 3-4-centimeter hælen et hit! Vi bestiller smukke kvinders sko med levering til huset fra ButyModne.pl. Traditionelle pumper i sort om sommeren kan erstattes af et par i en nøgen skygge svarende til tightsens farve. En sådan farvebehandling er en fantastisk måde at give lys på vores tøj og optisk udvide din figur.

Læder oxfords, balleriner og Jodhpur støvler - være moderigtige i afslappet stil

Hvis vi kan lide den maskuline stil af tøj og tage en elsket kjole på forretningsrejse, skal du vælge en læder oxford til den. Denne type fodtøj er så alsidig, at vi også kan bære den med en kjole eller bomulds chinos - perfekt egnet som et element i afslappet stil. Lad os vælge dem, hvis vi har en meget begrænset bagage. Hvilke andre modeller vil arbejde under flere aktiviteter på farten? Om foråret og sommeren bliver de uerstattelige læder ballerinas. Lad os sætte på sko i en pastellfarve syet med læder, med en fin finish. Hvis vi går væk i køligere måneder, vil det bedste valg være Jodhpur støvler - cognac eller klassisk, sort. Disse sko vil se godt ud i selskab med et nederdel og bukser.

Hvilke mænds sko vil arbejde i løbet af en forretningsrejse?

Mænd skal også tage passende tøj og tilbehør i delegationen. Til møder og præsentationer vil en sportsjakke og elegante bukser være tilstrækkelige. Vælg et derby for dem - elegante semi-formelle sko. Lavet af blødt læder i en skygge af varmbrun, vil de se godt ud på dine fødder. Du skal vælge din model på ButyMode.pl hjemmeside. For en officiel forretningsmiddag eller møder, der finder sted om aftenen, kan arrangøren muligvis bære en dragt. Læs omhyggeligt invitationen og kravene eller spørg direkte om den stil, der gælder under rejsen. Husk at vi også kan sætte en debry på en jakkesæt. Hvis vi imidlertid venter på officielle middage og vi kommer på tværs af et firma, der værdsætter mænds elegance, vil det bedste valg være den klassiske, syet med opmærksomhed på detaljer oxford. Oxfords er for klassiske? Lad os vælge som en stilfuld udskiftning til minimalistiske flyvere, der ser godt ud hver dag og i mere formelle lejligheder. Hvilke sko vil være bedst under sightseeing og forretningsrejser? Det bedste fodtøj, der ser godt ud på foden, vil fungere bedst. Afhængigt af branchen, hvor vi arbejder, kan klassiske sneakers være et godt valg - fodtøj er vundet af virksomheder og nyder anerkendelse blandt unge. Lad os sætte på sportssko, der kan kombineres med en skjorte, en sportsjakke og jeans eller chinos med en slank-fit snit. Sportssko er en god base for en moderne og fashionabel mand, middelalderen kan også bære dem, hvis de ønsker at opdatere deres billede.

En forretningsrejse kræver et ordentligt outfit, hvor vi kan møde mange udfordringer. Omklædningsrummet skal være godt gennemtænkt, og planlægningen er bedst at starte med at vælge det rigtige fodtøj, der matcher arrangørens etiket og forventninger.