Det skal huskes, at børnesko spiller en vigtig rolle i et barns korrekte udvikling. Ikke alene giver de dig mulighed for at bevæge dig komfortabelt, men understøtter også fodernes forskellige strukturer for bedre ydeevne. Af bekymring for børns foders sundhed har vi oprettet et separat afsnit, hvor vi præsenterer profylaktisk fodtøj til børn, skabt i samarbejde med erfarne designere af børnesko og specialister inden for ortopædi. Sådanne sko anbefales at bæres af børn med sunde fødder for at forhindre fodfejl. De kan også supplere behandling og støtte rehabilitering.

Vi har mulighed for at tilbyde sko fra det kendte mærke Bartek - profylaktiske sko og profylaktiske sandaler, der fås i usædvanligt stilfulde designs. Bartek er en polsk virksomhed, der bygger sin succes på omsorg for sundhed, ordentlig udvikling og komfort for barnet, hvilket bekræftes af Healthy Foot -certifikatet, der kendetegner fodtøjet til dette mærke. Det profylaktiske fodtøj til børn, vi foreslår, er helt sikkert for ben-led-muskulært system af fødder hos børn. Set fra et ortopædisk synspunkt er det et fodtøj, der især er værd at anbefale, både for de yngste børn og unge. Vores sortiment af forebyggende fodtøj til børn er en kombination af moderigtig stil, korrekt konstruktion og moderne teknologiske løsninger. For at sikre den høje standard for denne type fodtøj er alle modeller lavet af naturligt læder eller komponenter af høj kvalitet. Profylaktisk fodtøj til børn kan genkendes ved den karakteristiske struktur, der hovedsageligt består af en høj overdel, en stiv hæltæller og en fleksibel sål. Derudover har sådanne sko et blødt interiør, der beskytter mod slid. Børns forebyggende fodtøj er perfekt kontureret, takket være det placerer foden i den rigtige position. For en endnu bedre effekt af korrekt fodstøtte, selv under fysisk aktivitet, bruges en velcrolukning, som derudover er en stor hjælp for barnet og forælderen under det daglige rush.

I vores butik kan du bestille forebyggende sko til børn, hvis brug medfører reelle fordele. Sådanne sko forhindrer dannelse af funktionelle defekter i underekstremiteterne hos børn og unge - valgusfødder, flade fødder, kløende positionering af tæerne osv. De fashionable profylaktiske sko til børn, vi foreslår, er villige til at bære selv de mest krævende småbørn og ældre børn. Ingen pige eller dreng vil skamme sig over sunde sko med interessante syninger eller applikationer.