Det skal huskes, at børns sko spiller vigtige funktioner i den rigtige udvikling af barnet. De tillader ikke kun komfortabel bevægelse, men støtter også forskellige fodkonstruktioner til bedre ydeevne. Af hensyn til børns fødder har vi skabt en særskilt afdeling, hvor vi præsenterer profylaktisk fodtøj til børn, skabt i samarbejde med erfarne børneskondesignere og specialister inden for ortopæd. Sådanne sko anbefales at blive båret af børn med sunde fødder for at forhindre dannelse af fodfejl. De kan også supplere behandling og støtte rehabilitering.

Vi har mulighed for at tilbyde fodtøj af de berømte Bartek-profylaktiske støvler og profylaktiske sandaler, der er tilgængelige i usædvanligt stilfulde designs. Bartek er et polsk firma, der er bygget på omsorg for sundhed, forsvarlig udvikling og barnets trøst, hvilket er bekræftet af Healthy Foot certifikatet, der kendetegner fodtøj af dette mærke. Det profylaktiske fodtøj, vi foreslår for børn, er helt sikkert for børns osteoartikulære muskulære system. Ud fra ortopædens synspunkt er sko især værd at anbefale til både småbørn og teenagere. Vores udvalg af forebyggende fodtøj til børn er en kombination af fashionabel stil, korrekt konstruktion og moderne teknologiløsninger. Af hensyn til en høj standard af denne type fodtøj er alle modeller lavet af naturlæder eller fremragende kvalitetskomponenter. Profylaktisk fodtøj til børn kan anerkendes af den karakteristiske struktur, der hovedsagelig består af en høj øvre, en stiv hæl og en elastisk sål. Desuden har sådanne sko et blødt indre, der beskytter mod slid. Profylaktiske børns fodtøj er perfekt udformet, takket være det sætter foden i den rigtige position. For endnu bedre effekt af korrekt fodning anvendes selv under fysisk aktivitet velcro-lukning, hvilket også er en stor hjælp til barnet og forældrene under hverdagen.

I vores butik kan du bestille profylaktiske sko til børn, hvis brug giver reelle fordele. Sådanne sko forhindrer forekomsten af funktionelle defekter i underbenene hos børn og unge - valgfødder, flade fødder, kløede fingre osv. De moderigtige profylaktiske sko til børn bæres villigt af de mest krævende børn såvel som ældre børn. Friske sko med interessante søm eller applikationer vil ikke skamme sig over enhver pige eller dreng.