Kvinders flip -flops - sko uden hvilke mange af os ikke kan forestille os ferier, stille i hjemmet eller gå i svømmehallen, hvad enten det er til rekreation eller afslapning. Detaljerne er vigtige i minderne - sko kan også være et dejligt element i smukke øjeblikke. Komfortabel, som ikke gnider og beskytter foden, og dem der er pæne og perfekt supplerer den kjole, du vil forbinde med din første ferie med din partner eller en venlig tur. Eller måske takket være dem vil du begynde at forbinde dit hjemkomst med endnu større komfort og afslapning - efter en hel dag på dine fødder vil du smutte dine fødder i behagelige flip -flops ... Vælg en model til dig selv - blandt dem, der er lavet af skum, gummi, dekoreret med pels eller perler, kvaster og blomster, fra almindeligt, lyst eller vildt farvet. Match dem til dig og dine behov!

Kvinders flip -flops - hvordan skal man bære dem?

Selvom det er ekstremt enkelt og bekvemt, klipklapper de kan være vanskeligt fodtøj i stilistiske kombinationer. De fungerer fantastisk i kombination med shorts og en top, når vi går til stranden, men kan de bruges lige så frit under mere krævende omstændigheder? Det er helt sikkert bedre at vælge en anden type sko til en meget formel lejlighed, såsom et interview, forretningsmøde eller begravelse. I sådanne situationer vil det være mere sikkert at vælge pendulkørsel, kilehæl eller høje hæle, nødvendigvis med overdækkede fingre og på klassisk vis.

Under mindre formelle omstændigheder har vi tillid til at bruge disse ekstremt behagelige sko. De passer både til klassiske urbane sæt: 7/8 jeans og en hvid skjorte, meget lange, luftige nederdele og kjoler samt stilarter, der henviser til 70'ernes mode - flared bukser og mini -nederdele. Klipklapper er fodtøj, som alle kvinder elsker, uanset alder og foretrukken kjolestil. Det er svært at forestille sig at overleve en varm sommer uden dem. Rigdom af tilgængelige designs - fra skum, sportsmodeller til elegante eller smarte læder - betyder, at enhver dame, der værdsætter komfort, har mindst et par i sin garderobe.