Flip-flops til kvinder - sko uden hvilke mange af os ikke kan forestille os helligdage, stille i hjemmet eller gå i swimmingpoolen, hvad enten det er for rekreation eller afslapning. Detaljerne er vigtige i minder - sko kan også være et dejligt element i smukke øjeblikke. Komfortabelt, som ikke gnider og beskytter foden, og dem der er pæne og perfekt supplerer den kjole, som du vil forbinde med din første ferie med din partner eller en venlig tur. Eller måske takket være dem, begynder du at forbinde dit hjem med endnu større komfort og afslapning - efter en hel dag på dine fødder glider du dine fødder ind i komfortable flip-flops ... Vælg en model til dig selv - blandt dem lavet af skum, gummi, dekoreret med pels eller perler, med kvaster og blomster, fra almindelig, lys eller vildfarvet. Match dem til dig og dine behov!

Flip-flops til kvinder - hvordan bærer man dem?

Selvom det er meget let og bekvemt, flip-flops de er nogle gange vanskelige sko i stilistiske kombinationer. De arbejder fantastisk i kombination med shorts og toppe når vi går til stranden, men kan de ligeså frit benyttes i mere krævende forhold? Det er helt klart bedre at vælge en anden type sko til meget formelle lejligheder, såsom et interview, et forretningsmøde eller en begravelse. I sådanne situationer vil det være sikrere at vælge en shuttle, fold i KOTURNIE eller høje hæle, nødvendigvis dækket med fingre og på en klassisk måde.

I mindre formelle forhold kan vi trygt have råd til at bruge disse yderst behagelige sko. De passer både i klassiske urban sæt: 7/8 jeans og en hvid skjorte, meget lange, luftige nederdele og kjoler samt stiliseringer, der refererer til mode på 70'erne - flared bukser og mini-nederdele. Japan er fodtøj, som alle kvinder elsker, uanset deres alder og foretrukne stil af kjole. Det er svært at forestille sig at overleve uden dem varme sommer. Rigden af tilgængelige designs - fra skum sportsmodeller til elegant eller dekorativ, lavet af læder - gør hver dame, der sætter pris på komforten i iført, har mindst et par i hendes garderobe.