Dame tøfler - et vigtigt element i tøj

De er meget behagelige at bære, nemme at sætte på og tage af, praktisk til varme forårsdage og varm sommer. Om vinteren fungerer de godt som lidt mere elegante tøfler. I et ord - tøfler er fodtøj nødvendigt i sandsynligvis hvert hjem. Derudover kommer de i utroligt mange sorter, ikke kun med hensyn til farver, design og materialer, som de blev fremstillet af, men også i skåret. I vores butik tilbyder vi et bredt udvalg kilflapper, klassisk kvinders læder flip-flops. klap flops og høje hæle. Hver af vores kunder vil nemt vælge en model, der fortæller hende, uanset om hun leder efter noget i form af sport, afslappet eller elegant. Desuden er det fodtøj, der tilbydes af os, præget af god kvalitet og attraktiv pris.

Flip flops - hvordan man bære dem?

Selvom det er meget let og bekvemt, hjemmesko typen flip-flops de er nogle gange vanskelige sko i stilistiske kombinationer. De arbejder fantastisk i kombination med shorts og toppe når vi går til stranden, men kan de ligeså frit benyttes i mere krævende forhold? Det er helt klart bedre at vælge en anden type sko til meget formelle lejligheder, såsom et interview, et forretningsmøde eller en begravelse. I sådanne situationer vil det være sikrere at vælge en shuttle, fold i KOTURNIE eller høje hæle, nødvendigvis dækket med fingre og på en klassisk måde.

I mindre formelle forhold kan vi trygt have råd til at bruge disse yderst behagelige sko. De passer både i klassiske urban sæt: 7/8 jeans og en hvid skjorte, meget lange, luftige nederdele og kjoler samt stiliseringer, der refererer til mode på 70'erne - flared bukser og mini-nederdele. Japan er fodtøj, som alle kvinder elsker, uanset deres alder og foretrukne stil af kjole. Det er svært at forestille sig at overleve uden dem varme sommer. Rigden af tilgængelige designs - fra skum sportsmodeller til elegant eller dekorativ, lavet af læder - gør hver dame, der sætter pris på komforten i iført, har mindst et par i hendes garderobe.

Tøfler på kiler og flip-flops - komfort med et strejf af elegance

Flip flops er kommet tilbage for at favorisere for nogen tid siden og fra nu af i varmt vejr regerer de på vores gader. Designere konkurrerer om at skabe nye modeller, der passer til forskellige forhold. blandt læder kvinders flip-flops de mest elegante versioner fortjener deres opmærksomhed: fold i KOTURNIE og høje hæle. Denne type fodtøj er skabt til kvinder, der sætter pris på de praktiske fordele ved flapper, såsom komfort og åndbarhed, især værdifulde under varmt vejr, samtidig med at man ikke glemmer elegance.

Hvilke stilarter passer høje hæle? Både på den tynde pin og på stolpen giver indtryk af lysstyrke, så det er værd at sætte dem sammen med et elegant fladt nederdel. Især kjole og nederdele lavet af tunge materialer vil drage fordel af denne type forbindelse - undgå at forbinde dem med sko på en flad såle, da dette fører til optisk forkortelse og fortykning af figuren. Flip hæl og kiler det er faktisk næsten universelt fodtøj - meget feminint, passer perfekt til casual og løs stilarter - med jeans, sommerbukser i pastellfarver, kjoler og nederdele. De blander også godt sammen med den mere elegante garderobe.

Hvad skal man se efter, når man vælger kvinders hjemmesko?

Når du køber flip-flops, skal du følge de samme regler som for andre typer fodtøj. Sko har en enorm indflydelse på vores fødders sundhed. Hyppige, lange timers gang i højhælede sko med smalle tæer kan forårsage hallux og deformiteter i leddene. Dette betyder dog ikke, at det er nødvendigt at opgive denne type fodtøj fuldstændigt, men hold bare moderation i at bære dem. Du skal også huske at vælge den rigtige størrelse på skoen, så dine fødder ikke presses. Valg af for lille nummerering kan ende med indgroede negle og fingeraftryk.

I sagen kvinders flip-flops med dækkede fingre er det materiale, som de blev lavet af, også vigtigt. Tilstrækkelig ventilation af fødderne spiller en vigtig rolle for at opretholde passende hygiejne, så lad os være opmærksomme på, om skoene er lavet af åndbart materiale.

Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med tilbuddet om vores butik!