producenter
4F Abloom Aclys Adanex Adidas Aeros Aloeloe American Club Anabelle Anesia Paris Angello Anis Antylopa Aqua-Speed Arka Arrigo Bello Asics Atletico Ax Boxing B.one BLESS Badura Balada Bartek Bartuś Befado Bella Paris Bello Star Best Shoes Bestelle Big Star Bona ButyModne CABIN COLORFUL Caprice Caterpillar Ch. Creation Chc Shoes Christine Cink Me Clowse Cm Paris Comer Converse Corina DK Daniel Daszyński Demar Diamantique EXQUILY Edeo Eksbut Emaks Encor Erynn Escott Espinto Evento Fama Fila Filippo Flyfor Forever Folie GUAPISSIMA Gamis Gianmarko Givova Gogo Goodin Gregors Grisport Groto Gogo Haner Helly Hansen Hengst Hugotti Ideal Shoes Inblu Inna marka Inny Ipanema J. Star JESSY ROSS Janessa Joma Jumex Kaniowski Kappa Kayla Kayla Shoes Kazkobut Korda Kotyl Kylie Lacoste Laura Mode Lee Cooper Lily Shoes Lovery Lucky Shoes Mannika Marco Marquiiz Marquiz Mazaro Mazurek McArthur McKey Mckeylor Mido Miko Miss Laura Mizuno Mojo Moskała Mttrek Mulanka Muto N/M Naszbut Native Nessi New Age New Balance New Tlck Neścior Nike Nike Jordan Nikopol Nio Nio Original Walkman Shoes Outhorn Pees Pilpol Poti Pati Primavera Puma Queen Vivi Queentina RTX WALK Rapter Reebok Ren But Renda Rider Riko Rucanor S. BARSKI SDS SHELOVET Sabatina Sagan Sala Seastar Sergio Leone Sixth Sense Skechers Small Swan Solo Speedo Sport Sprandi Super Me Super Mode Sweet Shoes Szydłowski Timberland Tina&Co Top Shoes Tullo Tur Under Armour Vans Vgy Max Via-Nova Vices Vices New Collection Vinceza W. Potocki Weide Wilady Yes Mile Zarro foreverfolie

Adanex sko

49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
69,00 zł
59,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
69,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
69,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
36 37 38 39 40
59,00 zł
49,00 zł
36 37 38 41
69,00 zł
49,00 zł
36 37 38 41
59,00 zł
49,00 zł
37 38 39 40
59,00 zł
49,00 zł
36 37 39 40 41
59,00 zł
49,00 zł
36 37 40
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
41 42 43
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
59,00 zł
49,00 zł
37 41
59,00 zł
49,00 zł
37 38 39
59,00 zł
49,00 zł
37 38
59,00 zł
49,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
79,00 zł
69,00 zł
36 37 38 39 40
59,00 zł
49,00 zł
36 37

Adanex er et polsk selskab med over 20 års erfaring inden for produktion og levering af hjemme- og fritidssko. Virksomhedens idé er at fremstille produkt af højeste kvalitet med høje funktionelle parametre, interessant design og ubestridelig komfort.


Det kan forekomme, at et så simpelt produkt, som er populære tøfler og flip-flops, ikke kan være bedre, men bare klart. Og alligevel. Adanex produkter er en klar negation af sådanne krav. Desuden har de fordele, der kan tiltrække selv de mest krævende forbrugere.


I kampen mod vibrationer


Hvad der adskiller Adanex fodtøj fra modeller fra andre producenter er brugen af materiale, der absorberer vibrationer og belastninger i sålen. Polyurethan, som er blevet anvendt til dette formål, er et fremragende materiale til at eliminere de uønskede virkninger af at gå. Alt takket være den mikrocellulære struktur, der ligger indeni. Det absorberer mikrochok og vibrationer opstår ved grænsefladen mellem sålen og jorden, når der tages skridt.


Næsten ingen indser, at manglen på sådanne afskrivninger har en meget negativ effekt på leddene, især på anklen og knæet. Adanex ved dette, hvorfor han ved udformningen af hans fodtøj tog hensyn til anvendelsen af løsningen og eliminerede de resulterende skadelige virkninger. Og det er bare begyndelsen på fordele.


Mangfoldighed og udvalg af design


Modellerne i vores butik domineres af tøfler designet til indendørs brug. Hvad der er særligt karakteristisk for dem er den yderst bred vifte af farver og design, i praksis den bredeste på markedet.


Det er værd at understrege, at designene ikke kun er begrænset til blanding af farver inden for en model eller dannelsen af mono-farvet fodtøj. Vi finder også et stort antal "klædt" modeller, fx blomster, panterhud, highlander linjer eller symmetriske præstater af materialet. Især disse for nylig gør et interessant indtryk, hvilket kan være en overraskelse for de mennesker, der bruger dem.


Materialer, der giver glæde


En lille beskrivelse er nødvendig for materialer, der anvendes til produktion af Adanex. Sundhedsfordelene ved sålerne er allerede beskrevet. Det skal tilføjes, at det er meget fleksibelt, holdbart og også holdbart. Folk, der har måttet bytte deres hjemmesko på grund af hælen på deres hæle, vil sætte pris på denne kendsgerning. Derudover har de en skridsikker struktur, der eliminerer risikoen for at glide og falde.


Til gengæld er den øverste side af hjemmeskoene lavet af et behageligt strejfstof, holdbart, modstandsdygtig overfor pust og aftørring, herunder hurtigt farveskab.


En ubestridelig fordel ved at bruge sådanne materialer er deres fleksible form, takket være, at der ikke er noget problem med deres opbevaring og fjernes fra garderoben efter lang tid, passer de stadig godt til foden. Dette er en god løsning, hvis vi ønsker et nødpar til gæster.


Et par ord om typer af tøfler


Konceptet tøfler, selvom det tilsyneladende er indlysende at forstå, betyder ikke, at der under dette navn er et og samme fodtøj. Du kan se det godt på producentens eksempel.


Blandt de tilbudte modeller finder vi både dem, der dækker hele foden grundigt og har et indskud på fingrene. Den første giver en følelse af varme og komfort i enhver situation, hvilket gør dem perfekte til afslapning i hjemmet. Til gengæld giver den anden ud over komfort også en vis dosis luftighed, hvilket gør dem ideelle til at flytte ind i lejlighederne, såvel som til at gå ud på balkonen eller terrassen. Hvad er vigtigt, begge typer har et pænt og behageligt udseende.


En separat type tøfler er lavet i bambus stil, der er bygget op til ankelen. Denne type giver den største mængde opvarmning, så du kan holde en konstant temperatur på foden hele tiden. De blev skabt med tanken på termofile mennesker, men også for indretninger hvor udkast forekommer, og der er en køligere temperatur.


Tilbuddet suppleres med en model af klapper helt fremstillet af naturlæder. Deres fuldt indbyggede frontdel takket være perforeringen giver luftcirkulation og letter fugtstyring.


Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med tilbudet om Adanex sko.