Adanex er en polsk virksomhed med over tyve års erfaring inden for produktion og levering af fodtøj hjemmelavetdet og rekreation. Firmaets idé er at fremstille et produkt af højeste kvalitet med høje funktionelle parametre, interessant udseende og ubestridelig komfort.


Det kan se ud til, at et så simpelt produkt som de populære hjemmesko og klipklapper kunne ikke være bedre, simpelthen. Og stadigvæk. Adanex -produkter er en klar modsætning til sådanne påstande. Desuden har de fordele, der kan tiltrække selv de mest krævende forbrugere.


I kampen mod vibrationer


Det, der adskiller Adanex -fodtøj fra modeller fra andre producenter, er brugen af ​​et materiale, der absorberer vibrationer og belastninger i sålen. Den polyurethan, der bruges til dette formål, er et fremragende materiale, der eliminerer de uønskede virkninger af at gå. Alt takket være den mikrocellulære struktur, der er skjult inde i den. Det absorberer mikrochok, og der opstår vibrationer ved sålens kontakt med jorden på tidspunktet for trin.


Få mennesker indser, at manglen på en sådan dæmpning har en meget negativ effekt på leddene, især på anklen og knæet. Adanex kender det derfor, da det designede sine sko, det tog hensyn til brugen af ​​en løsning, der eliminerer eventuelle skadelige virkninger. Og dette er kun begyndelsen på fordelene.


Variation og valg af design


Blandt de modeller, der findes i vores butik, dominerer tøfler beregnet til indendørs brug hjemmelavetHej M. Det særligt kendetegnende for dem er et ekstremt bredt udvalg af farver og designs, i praksis det bredeste på markedet.


Det er værd at understrege, at mønstrene ikke er begrænset til at blande farver inden for en model eller skabe et farvefodtøj. Vi finder også et stort antal modeller "klædt" i for eksempel blomster, panterhud, highlander -mønstre eller symmetrisk prægning af materialet. Især dem, der for nylig gjorde et interessant indtryk, hvilket endda kan være en overraskelse for folk, der bruger dem.


Sjove materialer


De materialer, der bruges til produktion af Adanex, kræver lidt beskrivelse. De sundhedsmæssige fordele ved sålen er tidligere blevet beskrevet. Det skal tilføjes, at det er meget fleksibelt, holdbart og samtidig holdbart. Denne kendsgerning vil hovedsageligt blive værdsat af mennesker, der måtte udskifte deres hjemmesko på grund af deres "hæl" i hælen. Derudover har de en skridsikker struktur, der eliminerer risikoen for at glide og falde.


Til gengæld er oversiden af ​​tøflerne lavet af et behageligt at røre ved, holdbart, modstandsdygtigt over for pust og gnidning, herunder hurtigt farvetab.


Den ubestridelige fordel ved at bruge sådanne materialer er deres fleksible form, takket være hvilken der ikke er noget problem med deres opbevaring, og når de fjernes fra garderoben efter lang tid, passer de stadig godt til foden. Dette er en god løsning i tilfælde, hvor vi ønsker et nødpar til gæster.


Et par ord om typer hjemmesko


Begrebet tøfler, selv om det tilsyneladende er oplagt at forstå, betyder ikke, at der under dette navn er et og samme fodtøj. Du kan se det godt på eksemplet fra denne producent.


Blandt de tilbudte modeller kan vi finde både dem, der dækker hele foden, såvel som dem, der har et hak på tæerne. De første giver en følelse af varme og komfort i enhver situation, hvilket gør dem perfekte til afslapning derhjemme. Til gengæld giver sidstnævnte ud over komforten også en vis luftighed, hvilket gør dem ideelle både til at flytte inde i lejligheder og til at gå ud på en altan eller terrasse. Det er vigtigt, at begge typer har et pænt og behageligt udseende.


En separat type er tøfler fremstillet i stil med tøfler, dvs. bygget op til anklen. Denne type giver den største mængde varme, så du altid kan opretholde en konstant temperatur på foden. De blev skabt til mennesker, der er termofile, men også til interiører, hvor der er træk og køligere temperaturer.


Tilbuddet suppleres af en model af hjemmesko udelukkende i naturligt læder. Deres helt lukkede frontdel takket være perforeringen sikrer luftcirkulation og letter fjernelse af fugt.


Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med tilbuddet om Adanex fodtøj.