Artikler

  • 2021-11-11

Sko til sightseeing - hvilke sko skal man tage med på tur

Skal du på ferie? Planlægger du en rejse? Er du i tvivl om, hvilke sko du skal pakke i en kuffert for at sikre en behagelig tur, og at fodskader ikke frustrerer din sightseeingplan? I artiklen finder du værdifulde tips til det mest behagelige og behagelige fodtøj. Se hvilke sightseeingsko du skal have med på en tur!

  • 2021-11-11

Tjek hvordan man bærer espadriller. Hvilke styles passer espadriller til?

Espadriller er perfekte sko til sommerstyling, især når du vil føle dig godt tilpas, og vejen ud ikke kræver en officiel stil. Hvilke styles passer espadriller til? Tjek, hvordan du bærer dem, og hvilke typer espadriller, der kan findes på butikshylderne.

  • 2021-11-11

Hvordan fjerner man salt fra ruskindssko?

I vintersæsonen er vejsalt afgørende for at sikre sikkerheden, ikke kun for fodgængere, men også for bilister. Men dine sko vil helt sikkert lide under de negative virkninger. Den grimme hvide aflejring, som du kan se på dem, har en negativ effekt på det materiale, de er lavet af. Hvordan fjerner man effektivt og sikkert salt fra ruskindssko? Her er nogle tips.

  • 2021-11-11

Ved du ikke, hvordan du rengør indlægssåler i dine sko? Vi rådgiver!

Hvis du passer på dit fodtøj rigtigt, holder det meget længere! Du skal dog vide, at skopleje, der kun udføres udefra, bestemt ikke er nok. En fod, der er i skoen i flere timer, sveder og begynder at afgive en ubehagelig lugt, hvilket gør skoens inderside til et ideelt sted for vækst af alle bakterier og svampe. Find ud af, hvordan du effektivt rengør skoindlægssåler. Prøv vores tips.

  • 2021-11-11

Sådan rengøres ruskindssko - hjemmehjælpemidler

Ruskind er et ekstremt effektivt materiale, takket være hvilket det tilføjer stil til enhver styling. Det er klassificeret som et groft læder, og dets karakteristiske træk er lange børster, hvorpå der, efter at have kørt en finger hen over det, er synlige mørkere striber. På trods af at ruskindssko ser rigtig smukke ud, er materialet ret problematisk, når man tager sig af det. Hvordan rengør man ruskindssko? Lær om billige og effektive hjemmemidler til at holde ruskind i god stand.

  • 2021-11-11

Ridser og skrammer på sko? Tjek hvordan du maskerer dem!

Dannelsen af ​​ridser på sko er en naturlig følge af daglig brug. Det er ikke muligt at beskytte skoene mod mindre eller større ridser og skrammer. Faktum er dog, at ridser fjerner den ønskede æstetik fra sko. Tjek, hvordan du maskerer slidsårene på skoene, så de genvinder deres perfekte udseende.

  • 2021-11-11

Hvordan desinficerer jeg mine sko? Effektiv desinfektion af sko

Skodesinfektion er en aktivitet, der er afgørende for vores sundhed og velvære. Det bør udføres systematisk, men nogle situationer tvinger til intensivering af desinfektionsaktiviteter. Hvad er disse situationer? Hvordan desinficerer man sko, så de er sikre i daglig brug, og hvordan gør man det effektivt? Dagens artikel handler om at desinficere dine sko.

  • 2021-11-11

Hvad skal du gøre for at forhindre, at skoene gnaver dine fødder? Tjek vores måder

Glidende sko er et ret almindeligt problem, især med et nyt par. Vi tror, ​​at næsten alle har oplevet den ubehagelige og smertefulde fornemmelse af gnavede hæle. Er der nogen magiske løsninger på dette problem? Selvfølgelig, selvom de ikke har meget med magi at gøre! Blot et par effektive tips til, hvad du skal gøre for at forhindre, at skoene gnaver og de mest almindelige årsager til lidelser.

  • 2021-11-11

For stramme sko? Sådan smadrer eller brækker du lædersko fra hinanden

Er de nye sko for stramme? Forsøger du at gå ender med smertefulde gnav og vabler? Det har vi en løsning på! At knække sko er ofte den eneste måde at bruge dem uden problemer. I denne artikel finder du nyttige tips til, hvordan du skiller lædersko op eller adskiller dem.

  • 2021-11-11

Vaske sko i vaskemaskinen - hvordan man vasker sko for ikke at beskadige dem

Dine sko har mistet deres friskhed og er blevet dækket af grimme pletter, som er svære at fjerne? Tænker du på, om det er en god idé at vaske dine sko i vaskemaskinen? Nå - det kommer an på. Både på typen af ​​sko og det materiale, de er lavet af. Hvilke sko kan vaskes i vaskemaskinen, og hvilke skal rengøres i hånden?