Artikler

  • 2023-05-30

Kan guide til nye produkter i KeeShoes-butikken

Som hver måned dukkede fænomenalt nyt fodtøj op i vores onlinebutik, takket være hvilket vi igen beviste, at en konkurrencedygtig pris kan gå hånd i hånd med fremragende kvalitet og et upåklageligt udseende. Lær de nyeste modeller at kende, og lær at style dem, så de ser flotte ud uanset dine planer.

  • 2023-05-30

Medvirkende: brune hjemmesko. Blive inspireret!

Piger kan lide brun. Og ikke kun dem! Et bevis på dette er brune flip flops - tidløse, universelle og stilfulde. Du kan bære dem ved mange lejligheder, hver gang med et perfekt look. Leder du efter inspiration til looks med brune flip flops, er du kommet til det rette sted. Vi har samlet dem til dig ét sted. At arbejde!

  • 2023-05-30

Pelssko - hit eller miss?

Pelsjakker, frakker og håndtasker er forbeholdt vinteren. Hvis du er en af ​​elskerne af denne hyggelige trend, behøver du dog ikke opgive den om sommeren. Alt du skal gøre er at tilføje pelssko til din skokollektion. Gad vide, hvordan du kan bruge dem i kombination med din sommergarderobe? Du finder svar på disse og andre spørgsmål i vores guide.

  • 2023-05-29

Vi vælger sko til stranden og poolen

Slutningen af ​​maj er den sidste opfordring til at lede efter sko til årets ferie. Hvis du planlægger at bruge dem ved poolen eller stranden, er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel har vi samlet de mest værdifulde tips, der hjælper dig med at træffe det rigtige valg. Blive inspireret!

  • 2023-05-29

Medvirkende: Crocs

Nogle elsker dem, andre hader dem. Crocs, selvom de ser ret ... specifikke ud, mister de stadig ikke deres popularitet. Disse sko er nemme at vedligeholde, komfortable, skridsikre, modstandsdygtige over for skader og antibakterielle. Tjek, hvornår du skal have dine Crocs på, og hvad du skal kombinere dem med for et utraditionelt slutresultat.

  • 2023-05-29

En stilfuld guide. Tjek hvilke sko der matcher dine yndlingsshorts

Shorts er et uadskilleligt element i sommergarderoben for kvinder og mænd over hele verden. Takket være utallige muligheder i forhold til farver, snit og mønstre, kan du bære dem til forskellige lejligheder. Er du i tvivl om, hvilke sko der passer bedst til dine yndlingsshorts? Du er kommet til det rigtige sted! Du finder masser af stilinspiration i denne guide.

  • 2023-05-29

Vi vælger sko til hørbukser

Hørbukser er et must-have til den kommende sommer. Både kvinder og mænd elsker dem. Ikke overraskende! Denne garderobe genstand er uden sidestykke. Hørbukser er luftige og yderst behagelige, og samtidig forholdsvis nemme at style. Er du i tvivl om, hvilke modeller af sko du skal kombinere med dem? Du finder svaret på dette spørgsmål i denne guide.

  • 2023-05-28

Tjek, hvordan du passer på dine yndlingssko om sommeren

Sommeren kommer hurtigt. Behageligt varme temperaturer kan dog tage en vejafgift på dine yndlingssko, få farven til at falme eller skabe en ubehagelig lugt. I denne guide vil vi fortælle dig, hvordan du nemt plejer dine yndlingssommersko for at nyde deres flotte stand og flotte udseende endnu længere.

  • 2023-05-28

Hvilke sko havde de vigtigste popkulturikoner på? Blive inspireret!

Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Elvis Presley, Michael Jackson... Det er navne, som alle kender. Selvom alle disse karakterer var meget forskellige fra hinanden, blev de symboler for alle tider, og mindet om dem lever stadig. Så hvorfor ikke blive en smule inspireret ved at se på de sko, der bæres af de vigtigste popkulturikoner?

  • 2023-05-24

Sko som et kendetegn for subkulturer

Mange menneskers fodtøjskollektioner omfatter Doc Martens, Converse sneakers, støvler og Adidas. Selvom disse sko i dag ikke udelukkende er forbeholdt bestemte subkulturer, var de før i tiden bestemt deres kendetegn. Hvis du er interesseret i historien om disse sko, er du kommet til det rigtige sted. Lad os begynde!