Artikler

  • 2023-01-30

KeeShoes New Arrivals Guide for januar

Som hver måned har vi introduceret en hel masse nye produkter i vores netbutik, der vil fungere både til daglig og til mere højtidelige lejligheder. Hos os skal du ikke vælge mellem pris og kvalitet, for vi beviser, at begge aspekter kan gå hånd i hånd. Tjek hvilke nye produkter, der dukkede op i KeeShoes-butikken i januar.

  • 2023-01-30

Dame jumpsuit i din stil. Tjek hvilke sko der passer til det

Jumpsuits har mange tilhængere. Selvom det kan være lidt ubelejligt at bruge toilettet i dem, er de et glimrende udgangspunkt for at skabe en original stilisering uden stor indsats. De kan bruges både dagligt og til mere formelle lejligheder, der kræver et elegant outfit og ser fænomenalt ud hver gang. Bliv inspireret og se, hvilke sko der vil fungere bedst med en jumpsuit.

  • 2023-01-29

Drømme og overtro om sko. Vi forklarer deres betydning!

Sko er meget mere end beskyttelse af fødderne og et værktøj, der giver dig mulighed for at bevæge dig effektivt fra sted til sted. I århundreder har nogle mennesker troet, at de kan give værdifulde ledetråde om en andens personlighed og karakter. Gad vide om drømme om sko har nogen betydning? Eller måske vil du kende den mest populære overtro om sko? Du er kommet til det rigtige sted!

  • 2023-01-29

5 gennemprøvede tricks til at holde dine sko som nye i lang tid

Uanset om det er de billige sneakers, du har på, når du går tur med din hund, eller de eksklusive hæle, der koster en formue, fortjener hver sko en særlig behandling. Hvis du vil have dit yndlingsfodtøj til at imponere med dets perfekte look i lang tid, er du det rette sted. Vi har udarbejdet flere gennemprøvede metoder til at holde dine sko som nye i lang tid.

  • 2023-01-27

Vi vælger kampstøvler. Blive inspireret!

Cargobukser er bukser, der ikke kun er elsket af mænd. Deres casual look kombineret med et ekstremt moderigtigt snit gør dem til et godt alternativ til klassiske jeans i flere sæsoner. De er praktiske, komfortable og universelle nok til, at du nemt kan kombinere dem med forskellige modeller af sko - fra tunge støvler til feminine sandaler på en nål. Leder du efter inspiration? Du er kommet til det rigtige sted!

  • 2023-01-27

Medvirkende: gallasko til ham

Bal kommer hurtigt. Dragten er valgt, polonaisen er øvet til det yderste, blomster til den anden halvdel bestilt, og du spekulerer stadig på, hvilke sko du skal have på denne særlige dag? Selvom denne opgave ikke virker særlig kompliceret i tilfælde af gymnasieuddannede, kan der opstå tvivl. Vi løser dem gerne!

  • 2023-01-27

Medvirkende: gallasko til hende

Balsæsonen er i fuld gang, og du har stadig ikke fundet de perfekte gallasko? Heldigvis ved vi, hvordan vi kan afhjælpe dette. Vi har udarbejdet en guide, der hjælper dig med nemt at matche skoene til dit gallaoutfit, og også lære at danse natten lang uden at klage over smerter i fødderne. At arbejde!

  • 2023-01-26

Hvem er på vej, det er... skiløb, eller vi vælger de bedste skistøvler

At købe skistøvler er en stor investering. Hvis du ønsker, at de engang købte sko skal følge dig på pisterne i flere år og give dig maksimal komfort og sjov, skal du sørge for at være opmærksom på et par vigtige aspekter. Takket være dette vil du være i stand til at tilbringe tid aktivt omgivet af maleriske vinterudsigter. Interesseret?

  • 2023-01-21

Vi vælger sko til seniorer. Tjek hvad du skal være opmærksom på

Uanset om du er en mindre eller mere aktiv senior, er korrekt udvalgte sko grundlaget for din sikkerhed. Hvad mere er, gør det at have de forkerte sko på at bevæge sig ubehageligt, hvilket er grunden til, at mange ældre opgiver at gå, der er gavnligt for deres velvære. Tjek, hvordan du forebygger det, og hvordan du vælger sko til en ældre person.

  • 2023-01-18

Medvirkende: balsal dansesko. Tjek hvad du skal være opmærksom på

Du har tilmeldt dig balsaldansundervisning, og du er god til det, men det er lidt overvældende for dig at vælge det rigtige par sko? Tænker du på, om det vil være en god løsning at danse i dine yndlings behagelige sko, som du har på hver dag? Lad os fjerne din tvivl om dansesko og fortælle dig, hvad du skal kigge efter.