Artikler

  • 2021-06-09

Fjernelse af fedtede pletter fra naturlæder. Lær effektive måder

Fedtede pletter på sko er en af ​​de mest besværlige pletter, fordi de er ekstremt vanskelige at fjerne, især hvis de vises på naturlæder. Det er værd at understrege, at naturlæder, bortset fra den glatte sort, også kan være karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​børster (kortere eller længere), hvilket betyder, at dette materiale vil kræve særlig og anden pleje. Det er svært at fjerne fedtede pletter fra naturlæder, men der er flere måder, der kan være effektive.

  • 2021-06-08

Kvinders formelle sko. Hvilken model skal du vælge?

Kvinders formelle sko er fodtøj, der skal kombinere flere vigtige træk, såsom elegance, alsidighed og tidløs stil. Derudover skal de også være behagelige. Hvilken model af formelle sko skal du vælge? Hvad skal man være opmærksom på, når man handler?

  • 2021-06-07

Hvordan og hvordan fjernes salt fra sko?

Natriumchlorid, dvs. det populære vejsalt, der drysses på fortove om vinteren, er primært beregnet til at sikre fodgængernes sikkerhed. Selvom det spiller en yderst vigtig rolle, har det også en negativ indvirkning på udseendet på vores vintersko. Hvordan beskyttes sko mod saltindtrængning? Hvordan og hvordan fjernes salt fra sko?

  • 2021-06-07

Navne og typer af kvinders sko. Kontroller, om du kender dem alle

Kendskab til de typer damesko, der findes i skobutikker, gør det meget nemmere at finde den model, du har brug for, og reducerer tiden brugt på søgning. Hvordan finder du dig selv i labyrinten af ​​alle navne og udtryk? Specielt til dig har vi udarbejdet en komplet liste over fodtøjstyper. Kontroller, om du kender dem alle.

  • 2021-05-09

Hvordan vælger jeg sko til linnedbukser?

Linned er et stof, der får mere og mere opmærksomhed og går stolt ind i samlingerne af populære modehuse. Næsten alle beklædningsgenstande er syet af den, men linnedbukser er de mest populære. Både kvindelige og mandlige brugere elsker dem. Hvad skal man kombinere linned med? Hvordan vælger jeg sko til linnedbukser? Tjek vores inspiration.

  • 2021-05-09

Komfortable sandaler til en pilgrimsrejse. Hvilke pilgrimsvandringssko?

Vandrende pilgrimsrejser er udmattende aktivitet. Hvordan forbereder man sig på en så krævende march? Nøglen er at vælge det rigtige fodtøj. Er pilgrimsvandresandaler et godt valg? Ja, forudsat at de opfylder adskillige kriterier, der vil oversætte til din komfort under vandreturen. Hvad skal være behagelige sandaler til en pilgrimsrejse? Her er nogle tip.

  • 2021-04-22

Vi vælger sko til brylluppet. Hvilke modeller fungerer bedst?

Et bryllupsfest er en yderst vigtig fest for bruden og brudgommen, men også en fantastisk mulighed for at møde den nærmeste familie og venner. Sjov, der ofte varer indtil daggry kræver frem for alt behagelige og behagelige sko. Her er nogle tip, der hjælper dig med at beslutte, hvilke sko du skal vælge til dit bryllup.

  • 2021-04-20

Sådan rengøres eco læder sko? Pleje af øko-læder

Sko lavet af økologisk læder ligner betydeligt naturlæder i struktur og udseende. Ved første øjekast kan vi ikke se meget forskel. Økologisk læder er et polyestermateriale, derudover overtrukket med polyvinylchlorid og derefter udsat for forskellige kemiske processer. Sådan rengøres eco læder sko? Alt om pleje af øko-læder.

  • 2021-04-19

Hvilke sko passer godt til en sommerkjole? Vi rådgiver!

Stigningen i temperatur og lange, solrige dage betyder, at vi med glæde bytter tykke trøjer og jeans til luftige, behagelige sommerkjoler. Takket være dem kan vi nemt vise værdierne i vores figur og nyde letheden og ekstraordinær komfort. Hvilke sko skal jeg vælge til en sommerkjole? Tjek vores inspiration.

  • 2021-04-03

Sko til bryllup og bryllupsreception - sandaler, høje hæle eller pumper? Hvilken model sko skal du vælge?

Sko til et bryllup er et af nøgleelementerne i styling. Uanset om du er en brud eller en af ​​de inviterede gæster - korrekt valgte sko vil sikre sjov indtil daggry. Hvilken skomodel skal du vælge? Sandaler, pumper eller måske klassiske høje hæle? Hvilke overvejelser skal du overveje, når du køber sko til bryllupsceremoni og reception? Se vores tip.