Artikler

  • 2021-07-03

Slangesko til kvinder - hvilke sko der passer til slanger

I mange sæsoner har rørene med succes overgået andre modeller af kvinders bukser. Det er en type, der ivrigt vælges af kvinder, fordi den ikke kun passer perfekt til enhver form for figur, der understreger feminine former, men også gør benene optisk længere og slanke. Uanset hvilken type styling du vil komponere, vil rør med passende tilbehør være perfekte. Hvilke sko passer til kvinders slanger? Vi præsenterer vores forslag.

  • 2021-06-25

Bagepulver til sko. Rengøringssko med bagepulver

Bagepulver er et produkt, der sandsynligvis findes i ethvert hjem. De færreste ved, at det bortset fra dets alsidige anvendelse i køkkenet også kan bruges som en effektiv skorens! Her er nogle gode tips til, hvordan du kan anvende bagepulver for at holde dine sko funklende rene.

  • 2021-06-25

Hvordan gendannes farven på ruskindsko?

At passe på gemseskind kan virke ganske problematisk, mens stoffets falmende farve er en almindelig årsag til at fælde dine yndlingspar. Det behøver ikke at være sådan! Vi kommer til undsætning og foreslår, hvordan man gendanner den intense farve på ruskindssko, så de kan bruges i mange sæsoner.

  • 2021-06-25

Hvordan og med hvad skal man rengøre den hvide sål i sko?

Rester af mudder, grønne pletter fra græs og endda sollys får skoene til at miste deres originale, snehvide farve. Find ud af, hvordan du korrekt plejer hvide såler for at undgå for tidlig slitage. Nedenfor finder du nogle gode tips til, hvordan du rengør den hvide sål.

  • 2021-06-09

Fjernelse af fedtede pletter fra naturligt læder. Find ud af mere om effektive måder

Fedtet pletter på sko er en af ​​de mest besværlige pletter, fordi de er ekstremt vanskelige at fjerne, især hvis de vises på naturligt læder. Det er værd at bemærke, at naturligt læder ud over den glatte sort også kan være karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​børster (kortere eller længere), hvilket betyder, at dette materiale vil kræve særlig og anderledes pleje. Det er svært at fjerne fedtede pletter fra naturligt læder, men der er flere måder, der kan være effektive.

  • 2021-06-08

Kvinders formelle sko. Hvilken model skal man vælge?

Kvinders formelle sko er fodtøj, der skal kombinere flere vigtige funktioner, såsom elegance, alsidighed og tidløs stil. Derudover skal de også være behagelige. Hvilken model af formelle sko skal du vælge? Hvad skal man være opmærksom på, når man handler?

  • 2021-06-07

Hvordan og hvordan fjernes salt fra sko?

Natriumchlorid, dvs. det populære vejsalt drysset på fortove om vinteren, er primært beregnet til at sikre fodgængernes sikkerhed. Selvom det spiller en ekstremt vigtig rolle, har det også en negativ indvirkning på vores vinterfodtøjs udseende. Hvordan beskytter man skoene mod saltindtrængning? Hvordan og hvordan fjernes salt fra sko?

  • 2021-06-07

Navne og typer af damesko. Tjek om du kender dem alle

Kendskab til de typer damesko, der findes i skobutikker, gør det meget lettere at finde den model, du har brug for, og reducerer den tid, der bruges på at søge. Hvordan finder du dig selv i labyrinten af ​​alle navne og udtryk? Specielt til dig har vi udarbejdet en komplet liste over fodtøjstyper. Tjek om du kender dem alle.

  • 2021-05-09

Hvordan vælger jeg sko til hørbukser?

Linned er et stof, der får mere og mere opmærksomhed og stolt kommer ind i samlingerne af populære modehuse. Næsten alt tøj er syet af det, men linnebukser er de mest populære. Både kvindelige og mandlige brugere elsker dem. Hvad skal man kombinere linned med? Hvordan vælger jeg sko til hørbukser? Se vores inspirationer.

  • 2021-05-09

Komfortable sandaler til pilgrimsvandring. Hvilke pilgrimssko?

Vandring i pilgrimsvandringer er udmattende aktivitet. Hvordan forbereder man sig på en så krævende march? Nøglen er at vælge det rigtige fodtøj. Er pilgrimsvandresandaler et godt valg? Ja, forudsat at de opfylder mange kriterier, der vil oversætte til din komfort under vandreturen. Hvad skal være behagelige sandaler til en pilgrimsrejse? Her er nogle tips.