American Club DR04 / 20 sandaler til drenge marine blå grøn

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

American Club DR04/20 drengesandaler præsenterer en perfekt kombination af funktionalitet, komfort og moderne design, der opfylder aktive børns behov. Disse sandaler er lavet af et innovativt, slidstærkt syntetisk materiale, og er en garanti for holdbarhed, selv under den mest intense leg.

DR04/20-modellen giver beskyttelse og støtte til unge fødder og er kendetegnet ved en lukket front, der effektivt forhindrer foden i at glide ud, hvilket er et nøgleelement, når man leger udendørs. Takket være slidstærk velcro er sandalerne nemme at tage på og passer perfekt til små fødder, hvilket øger sikkerheden og brugerkomforten.

Fodtøjets indersål er designet på en sådan måde, at den sikrer korrekt placering af foden, hvilket understøtter barnets sunde udvikling. Den fleksible, men solide termogummisål isolerer ikke kun foden fra jorden, men giver også bevægelsesfrihed, så børn kan løbe, hoppe og udforske verden uden begrænsninger.

Designet af American Club DR04/20 sandalerne er lige så gennemtænkt som deres tekniske specifikationer. De marineblå og grønne farver kombineret med moderne design gør, at dette fodtøj nemt passer til unge trendsætteres smag og tilføjer stil til dem på varme dage.

Produceret til drenge, der værdsætter komfort, stil og en aktiv livsstil, er DR04/20-sandaler fra det anerkendte American Club-mærke det perfekte valg til sommersæsonen. Uanset om det er en dag på legepladsen eller en familietur, vil disse drengesandaler give komfort, sikkerhed og et flot udseende.

  • Karakter: mangel
  • Producent kode: BM84280
  • Farve: Flåde grøn
  • Materiale: Kunstlæder
  • køn: Drengene
  • Låstype: velcro

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|