Baby sko til skole - hvilken slags valg har du brug for?

Sko sko er en meget vigtig del af september layette. Selv om forældrenes og børnens opmærksomhed fokuserer på skoleposer, notebooks samt blyant tasker, sko og tøj er lige så nødvendige. Ikke alle forældre ved endelig hvad skoene skal vælge for deres toddler eller teenager, der går til en ny skole eller ny klasse.

Sko er ikke kun til at gå i skole, men også i skole og på banen. Det er ofte et fælles krav for et barn at have to par sko - en typisk sport og den anden typisk for at gå på korridoren og deltage i klasser. Og hvad med børn?

Småbørn - børnehave støvler

Sko til børn i børnehave skal primært holdes og behageligt, der matcher foden, der vokser konstant. De bør ikke have snørebånd, der kan løses under spil og forårsage, at vores barn simpelthen gør ondt. Sko med velcro fastgørere er meget bedre, hvilket ikke kan forårsage en sådan ulykke. Du kan også kombinere racer med snørebånd - så er vi sikre på, at de ikke bliver løst så nemt. Godt, hvis fodtøj er af god kvalitet. Takket være dette vil kursen udvikles ordentligt, og det er meget vigtigt.

Det er godt at stille spørgsmålet i børnehaven, hvilke sko der er mest passende. Det sker, at grene foretrækker sko med lyse sålerfordi hun ikke tegner parketter og er egnet til sådanne børn.

Grundskole - gode sko til alt

I skolesko er det meget vigtigt ikke kun at gå på skolekorridoren, men også til idrætsundervisning. Sko må ikke glide på et specielt indlæg, og det skal heller ikke trækkes. Ifølge mange lærere og forældre vil traditionelle sneakers, der ikke klæder nogen overflade, fungere bedst. Men barnets behagelige situation er vigtig - hvis de konstant voksende priser har brug for langt bedre løsninger, som velproporterede sportssko, er det værd at få det bedste ud af dette valg.

I vores butik finder du mange gode løsninger. Alt du skal gøre er at se på børneafdelingat finde de perfekte sko til dit barn. Skynd dig! Vi har en særlig rabat, der er forberedt til de næste to uger - den sidste uges ferie og den første uge af skolen skal være mere varieret! Og i dette vil hjælpe dig med at vælge sko med en -15% forfremmelse. Alt du skal gøre er at bruge koden som er angivet på billedet nedenfor!