Bagepulver til sko. Rengøringssko med bagepulver


Bagepulver er et produkt, der sandsynligvis findes i ethvert hjem. De færreste ved, at det bortset fra dets alsidige anvendelse i køkkenet også kan bruges som en effektiv skorens! Her er nogle gode tips til, hvordan du kan anvende bagepulver for at holde dine sko funklende rene.

Bagepulver har en række egenskaber, der ikke kun vil være nyttige under kulinariske forsøg, men også vil være nyttige, for eksempel i kampen mod grim snavs på dine sko! Men det er ikke alt, for det naturaliserer også syrer, regulerer pH og absorberer også ubehagelige lugte, hvilket er særligt nyttigt, når det kommer til at opretholde skohygiejne. Dens yderligere fordel er prisen - meget lavere end de professionelle rengøringsmidler, du kan finde i butikkerne.

Bagepulver til sko - påføring

Sodavand er fantastisk til rengøring af sko, især dem der er lavet af stof. I tilfælde af hvide sko hjælper det ikke kun med at slippe af med snavs, men opdaterer også farven og fjerner effektivt den gule nuance fra den øverste og hvide sål! Tjek, hvordan du kan bruge bagepulver til at rengøre dine yndlingssko.

1. Bagepulver med vand

Dette er langt den enkleste løsning, du hurtigt kan oprette derhjemme. Det er nok at blande omkring 3 spiseskefulde bagepulver med lidt vand, og derefter tørre skoene med præparatet med en bomuldsklud. For mere alvorlige pletter kan du anvende opløsningen med en blød børste og derefter gnide forsigtigt pletten, indtil den forsvinder. Efter behandlingen er det nok at tørre skoen af ​​med en klud gennemblødt i vand for kun at slippe af med overskydende sodavand. Og den er klar! Du kan nyde dit yndlingspar igen.

2. Bagepulver og eddike

Eddike, takket være dets rengørings- og desinfektionsegenskaber, understøtter derudover effekten af ​​bagepulver. Stofferne skal blandes i forholdet 1: 1, og derefter, med en pensel, påføres midlet på skoen og gnide snavs kraftigt. Tør endelig skoene af med kun vand. Sørg for at prøve denne metode, især når der er genstridig snavs på skoene. Eventuelle pletter skal forsvinde uden større problemer.

3. Bagepulver med en dårlig lugt

Indlægssålene i vores sko skal rengøres grundigt og regelmæssigt, fordi det er et sted, hvor der samler sig sved og meget snavs. Hvis man forsømmer systematiske behandlinger, får indlægssålene en ubehagelig lugt og bliver også et sted for udvikling af bakterier og svampe.

Indersålene i stoffet kan sikkert vaskes i en opløsning af vand, opvaskemiddel og lidt bagepulver. Efter grundig tørring og anbringelse af indlægssålene i skoen hældes en teskefuld bagepulver indeni, spredes pulveret grundigt over hele overfladen og efterlades det natten over. Bagepulver absorberer ubehagelig lugt, og du vil fortsat nyde at bruge dine yndlingspar.

Du kan bruge bagepulver alene, i kombination med vand eller til at lave en tyk pasta ud af det - vi overlader valget af metode til dig. Ikke desto mindre er det en enkel måde at få et ekstremt effektivt rengøringsmiddel til en lav pris, som med succes vil kunne erstatte professionelle ækvivalenter, der findes i butikkerne.