Ballerinaer med sandaler med åben tå D3434 hvid sort

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Produktet, du skal beskrive, er balletflader til kvinder med åben tå, som er en kombination af det klassiske design af balletflader med sandalelement på grund af den åbne frontdel. Netop denne model er D3434, og den kommer i hvid, selvom beskrivelsen også nævner sort, hvilket kan tyde på, at de findes i to farver.

Materialet blev beskrevet som "meliski", hvilket kan betyde et materiale med egenskaber svarende til PVC eller en anden type fleksibel plast, der ofte bruges i produktionen af ​​fodtøj - meliski er kendt for at være lette og ofte velduftende. Det er dog ret sjældent brugte udtryk, så de kan betyde et andet, producentspecifikt materiale.

Balletlejligheder af dette mærke, der ikke er identificeret som "Andet mærke", er rettet mod kvinder og falder ind under kategorien "Kvinder » Ballerina". Smukt, attraktivt design og lav pris er et incitament til at købe disse sko. Fodtøj med åben tå er en perfekt mulighed til varmere dage, der tilføjer lethed og stil til både afslappede og mere elegante outfits.

At opsummere:

- Produkttype: Balletflats med åben tå til kvinder

- Model: D3434

- Tilgængelige farver: Hvid (og evt. sort)

- Materiale: Meliski (fleksibelt, let materiale, eventuelt plastik)

- Fodtøjstype: Balletlejligheder/sandaler

- Kendetegn: Attraktivt design, lav pris

- Tiltænkt brug: Damesko, til enhver lejlighed

- Producent: Andet mærke

- Kategori: Damer » Damer » Ballerinasko

- Ydermateriale: andet (lavet af materiale beskrevet som meliski)

Bemærk venligst, at navnet "meliski" kan være tvetydigt, så det anbefales at tjekke den faktiske sammensætning af materialet med producenten eller sælgeren.

  • Farve: sort
  • Ydre materiale: Andet

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|