Hvorfor er det værd at købe børns sko Bartek?

Bartek er den største polske producent af fodtøj til børn, der er til stede på markedet. I mere end tyve år har virksomhedens designere udvidet deres viden om, hvordan man bedst tager sig af fodsporene hos de yngste kunder i fodtøjsbutikker. På dette tidspunkt Bartek børns sko de er blevet en afgørende faktor for tendenser og et synonym med fremragende kvalitet, komfort og omsorg for en sund udvikling af børn. Teamet, der skaber virksomhedens produkter, består af specialister, som sørger for, at de nye modeller passer bedst til anatomien af små fødder. Alle sko gennemgår specialprøver, takket være hvilke forældre der kan være sikre på, at de beslutter at købe Barteks sko de vil modtage produkt af højeste kvalitet.

Karakteristiske træk ved Barteks sko

Hver af samlingen Barteks sko den er skabt til forældre, der søger det bedste for deres børn, gør meget bevidst valg og er opmærksomme på vigtigheden af ordentlig skoindretning. Hvad fodtøj vi har i de første år af vores liv, har stor indflydelse på vores sundhed i voksenalderen.

Hvert år designer Bartek flere hundrede designs af sko. Blandt dem er sko, sko, sandaler, høje støvler, hjemmesko og balleriner i mange forskellige farver. Alle er originale projekter, som eksperter fra forskellige felter arbejdede på for at sikre den højeste kvalitet børnesko Bartek.

Fodtøj Bartek karakteriserer innovative konstruktion og teknologiske løsninger: øvre med en hæl, hæl stabiliserende hæl, elastisk og skridsikker sål, justerbar fastgørelse, let donering. Derudover Bartek børns sko De er lavet af høj kvalitet naturlæder.

I udvalgte modeller blev der anvendt en unik B-FRESH-opløsning, det vil sige en antibakteriel og anti-svampeindsats, der beskytter barnets fod mod svampe og allergener, samt afspejler barnets reflekterende elementer, som gør det mere synligt på vejen efter mørke. En anden original løsning anvendt i Bartek støvler er den innovative SYMPATEX REFLEXION membran - der giver 100% vandtæt og vindtætning og dobbelt så meget varme uden at miste vejrtrækningsegenskaber.

Barteks sko er produceret i fire størrelsesgrupper, så hver forælder vil finde en model til deres barn: Babysko i nummer 17-21, Babysko - fodtøj i nummer 19-26, børnehave - fodtøj i numre 26-32, Sko - sko i nummer 33 -40.

Tøfler til børn Bartek - komfortabelt og stilfuldt for de små

Når du vælger babyfodtøj, så husk at det skal opfylde lidt forskellige krav, end sko plejede at gå udenfor. Først og fremmest er jorden, som vores barn går på, af stor betydning. I tilfælde af typiske for polske huse anbefales tæpper og gulvbelægninger, dvs. blødt underlag, sko med fleksible bløde såler. Det bør bøje på niveauet af tøjets bøjning, hvilket er ca. 1/3 af skoen. Tøfler til børn Bartek opfylde ovenstående krav. De er også lette og luftige, så at barnets fødder ikke sveder og ikke bliver trætte selv i tilfælde af meget høj fysisk aktivitet. Derudover tøfler Bartek De har et originalt farverigt design, som alle børn vil elske dem!

Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med tilbuddet Barteks sko tilgængelig i vores butik!