Hvorfor er det værd at købe Bartek børnesko?

Bartek -virksomheden er den største polske fodtøjsproducent for børn til stede på markedet. I over tyve år har virksomhedens designere udvidet deres viden om, hvordan de bedst plejer fødderne på de yngste kunder i skobutikker. På det tidspunkt Bartek børnesko er blevet en trendsætter og et synonym for fremragende kvalitet, komfort og omsorg for børns sunde udvikling. Teamet, der skaber virksomhedens produkter, består af specialister, der sikrer, at de nye modeller er bedst egnet til anatomi af små fødder. Alle sko gennemgår specialiserede test, så forældrene kan være sikre på, at de foretager et køb Bartek sko vil modtage produktet af højeste kvalitet.

Karakteristiske træk ved Bartek sko

Hver af samlingerne Bartek sko Det er skabt til forældre, der leder efter det bedste for deres børn, træffer valg meget bevidst og indser vigtigheden af ​​korrekt skopasning. Det fodtøj, vi bærer i de første år af vores liv, har en enorm indflydelse på vores helbred i voksenalderen.

Hvert år udvikler Bartek -virksomheden flere hundrede skodesign. Blandt dem er der sko, støvler, sandaler, høje støvler, hjemmesko og ballerinaer i mange forskellige farver. Alle er originale projekter, som eksperter fra forskellige områder har arbejdet med for at garantere den højeste kvalitet Bartek børnesko.

Bartek fodtøj kendetegnet ved innovativt design og teknologiske løsninger: en overdel med en højde, der dækker ankelleddet, hælstabiliserende fane, fleksibel og skridsikker sål, justerbar lukning, let at tage på. I øvrigt, Bartek børnesko De er lavet af naturskind i høj kvalitet.

Udvalgte modeller har en unik B-FRESH-løsning, det vil sige en antibakteriel og svampedræbende indsats, der beskytter barnets fod mod svampe og allergener, samt reflekterende elementer, der øger barnets sikkerhedsniveau, takket være, at det vil være bedre synligt på vej efter mørke. En anden original løsning brugt i Bartek sko er den innovative SYMPATEX REFLEXION membran - der sikrer 100% vandtæt og vindtæt og dobbelt så meget varme uden at miste åndbarheden.

Bartek sko produceres i fire størrelsesgrupper, takket være hvilken hver forælder finder en model til deres barn: Baby - sko nummereret 17-21, Småbørn - sko nummereret 19-26, Børnehave - sko nummereret 26-32, Skole - sko nummereret 33 - 40.

Bartek tøfler til børn - behagelige og stilfulde til de yngste

Valg af fodtøj hjemmelavet for et barn, skal du huske, at de skal opfylde lidt andre krav end skoene, der bruges til udendørs gåture. Først og fremmest er grunden, som vores barn går på, af stor betydning. For tæpper og tæpper, der er typiske for polske hjem, dvs. blødt underlag, anbefales sko med en fleksibel, blød sål. Den skal bøje i højden af ​​tæernes fleksion, cirka 1/3 af skoen. Hjemmesko for børn Bartek opfylder ovenstående krav. De er også lette og luftige, takket være at småbørns fødder ikke sveder og ikke bliver trætte, selv ved meget høj fysisk aktivitet. Derudover Bartek tøfler har et originalt, farverigt design, som alle børn vil elske!

Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med tilbuddet Bartek sko tilgængelig i vores butik!