Befado børnesko 114X458 lyserød grå

Produktet er ikke tilgængeligt ;(

Befado børnefodtøj 114X458 – Komfort i enhver farve

At vælge det rigtige fodtøj til vores yngste børn er grundlaget for at sikre deres komfort hele dagen fuld af sjov og læring i børnehaven. Befado 114X458 børnesko er en model, der kombinerer stil og komfort, perfekt til børnehavesko.

Overdelen af ​​disse charmerende sko er lavet af højkvalitets bomuldsstoffer, der tillader fødderne at ånde frit, hvilket er ekstremt vigtigt for at opretholde en sund hygiejne og komfort under intensiv brug. Takket være dette forbliver børns fødder tørre og friske hele dagen lang.

Befado sko blev skabt til at passe perfekt til et barns fod, mens de optisk reducerer det. De vil også fungere godt for børn, der har smallere fødder eller en mindre bygning - alle vil finde et sted for behagelige trin i dem.

Processen med at tage sko på til børn kan ofte være en udfordring, så Befado designere sørgede for, at børn kunne tage sko på på egen hånd uden at skulle bede om hjælp. Udstyret med praktisk velcro, som ikke kun letter uafhængighed, men også giver dig mulighed for at tilpasse låsen til dine individuelle behov.

Børns sikkerhed under deres konstante aktivitet er afgørende, hvorfor Befado-produkter har de nødvendige certifikater og anbefalinger fra ortopæder. Derudover giver en stiv hæltæller ordentlig støtte til foden, hvilket er vigtigt for den rette udvikling af et ungt menneske.

Befado er en producent, der kender behovene hos de yngste brugere. Tilbuddet omfatter sko, der ikke kun er behagelige, men også i moderigtige farver. 114X458-modellen byder på smukke nuancer af pink og grå, der vil appellere til mange små piger og tilføjer charme og karakter til børnehavens værelse.

Disse stoftøfler er skabt med piger i tankerne og fås i kategorien attraktive børnetøfler. Deres lethed (kun 0,4 kg med individuel emballage) gør dem næsten umærkelige på benene, hvilket giver børn bevægelsesfrihed uden unødig belastning.

Befado børnefodtøj 114X458 er et fremragende valg for forældre, der leder efter fodtøj til deres børn, der kombinerer sundhed, komfort og stil. Dette er fodtøj, som ethvert barn vil kunne lide fra den første brug, og forældre vil sætte pris på dets praktiske og sikkerhed.

  • Karakter: mangel
  • Yderligere Information: Stiv hælkappe
  • Farve: lyserød Grå
  • Materiale: Stof
  • køn: Små piger
  • Låstype: velcro
  • Produktvægt med individuel emballage: 0.4

Tak fordi du tilføjede din kommentar.

|